پذیرش آگهی و تبادل خدمات با کانال های و سایت های دیگر 09036503610      سال حمایت از کالای ایرانی مبارک باد      
کد خبر: ۱۸۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
مطالعه جدید که در ژورنال پزشکی JAMA Internal Medicine به چاپ رسیده است، نشان می‌دهد که افرادی که ضریب ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان غدد لنفاوی و سرطان سینه پس از یائسگی، در طول ۴.۵ سال گذشته برای افرادی که غذاهای ارگانیک بیشتری مصرف کرده‌اند، تنها اندکی از سایرین کمتر بوده است.

 به گزارش گیتی انلاین به نقل از خبر گزاری علم و فناوری:مطالعه جدید که هفته گذشته منتشر شد این پرسش را بوجود می‌آورد که آیا پرداخت هزینه های بعضا گزاف برای محصولات و غذاهای ارگانیک، مانند محصولات عاری از آفت‌کش‌ها، واقعا ارزش‌اش را دارد؟ و اینکه آیا مصرف غذاهای ارگانیک واقعا می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از ساینس‌الرت، این مطالعه جدید که در ژورنال پزشکی  JAMA Internal Medicine به چاپ رسیده است، نشان می‌دهد که افرادی که ضریب ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان غدد لنفاوی و سرطان سینه پس از یائسگی، در طول 4.5 سال گذشته برای افرادی که غذاهای ارگانیک بیشتری مصرف کرده‌اند، تنها اندکی از سایرین کمتر بوده است.

درست است که میان مصرف غذاهای ارگاینک و کاهش نرخ ابتلا به سرطان تناسب وجود دارد، اما آیا این موضوع لزوما به این معناست که مصرف محصولات تماما طبیعی منجر به کاهش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود؟

به احتمال قوی افرادی که غذاهای ارگانیک مصرف می‌کنند، وضعیت سلامتی بهتری دارند، ثروتمندتر هستند و عمدتا تحصیل‌ کرده‌تر هستند. همه اینها مواردی هستند که بر احتمال ابتلا به سرطان تاثیرگذارند.

این تحقیق توسط یک موسسه تحقیقاتی فرانسوی به انجام رسیده و در آن بیش از 70 هزار داوطلب که به سرطان مبتلا نبودند، شرکت کردند. در ابتدای این تحقیق رژیم غذایی هر یک از شرکت کنندگان توسط مرکز تحقیقاتNutriNet-Santé تدوین شد. در طول یک دوره دو هفته مصرف غذا و نوشیدنی این افراد در سه بازه زمانی 24 ساعته مورد اندازه‌گیری قرار گرفت.

پس از گذشت دو ماه از شرکت کنندگان خواسته شد که اطلاعات خود از مصرف 16 مورد از مواد غذایی با برچسب ارگانیک را در اختیار قرار دهند. از جمله این مواد می‌توان به میوه‌ها، غذاهای سویا دار، لبنیات، گوشت و ماهی اشاره کرد.

محققان این مقاله به این نکته اشاره می‌ کنند که کار آنها نخستین تحقیقی بوده که در این زمینه انجام شده است. پیش از آنکه مواد ارگانیک به عنوان یک استراتژی پیشگیرانه در مقابل سرطان پیشنهاد شوند، می‌بایست این یافته‌ها با استفاده‌ از تحقیقات بیشتر مورد ارزیابی قرار گیرند.

با این حال در گذشته نیز تحقیقی انجام شده بود که نشان می‌داد که میوه‌ها، سبزیجات و غلات در مقایسه با مواد فرآوری شده و گوشت قرمز بیشتر جذب بدن می‌شوند و این موضوع به نوبه خود می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

بنابراین اگر شما نمي‌خواهید محصولات ارگانیک خریداری کنید و یا از عهده خرید آنها بر نمی‌آیید، پیشنهاد می‌کنیم که از غذاهای گیاهی که به طور سنتی پرورش داده شده‌اند، استفاده کنید. با اینکار شما علاوه بر این مصرف میوه و سبزیجات خود را نیز افزایش می‌دهید.

نویسنده:
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: