
به گزارش خبرنگار گیتی آنلاین، محمد امید معاون توسعه روستایی رئیس جمهور در همایش آموزش تسهیلگران اقتصادی اجتماعی بنیاد برکت اظهار داشت: این حجم از خدمات بنیاد برکت در مناطق محروم و روستاها بسیار ارزشمند است اما بیشتر بنیاد برکت را به مدرسه سازی می شناختیم.
وی ادامه داد: در کنار هزار مدرسه که بنیاد برکت ساخته توجه به زیرساختهای روستای هم جزو موارد کار بنیاد برکت بوده و به طور جدی وارد کار شد و به کمک نظام آمده است و روز به روز با جدیت بیشتر پیش میرود.
معاون توسعه روستایی رئیس جمهور با طرح این موضوع که از ۳۸ هزار روستای کشور که بالای ۲۰ خانوار هستند از خدمات رفاهی برخوردار هستند، گفت: معاون رئیس جمهوری اسلامی و عمر مقدس خود کارنامه خوبی در توسعه روستایی دارد و روستاها از نعمت، آب و برق و گاز برخوردارند.
امید در بخشی از سخنانش عنوان کرد: برخی می گویند جمهوری اسلامی در توسعه روستایی مصرفانه عمل کرده و برق ۵۰ کیلومتر برای خانواده ۳۰ نفره انتقال داده است و این اقتصادی نبوده است.
وی خاطر نشان کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب ۶۵ درصد جمعیت کشور روستایی بوده و ۳۵ درصد جمعیت شهری بوده که امروز ۷۴ درصد جمعیت شهری است در حالی که جمعیت روستایی در چهل سال تغییر نکرده به همان ۲۱ میلیون نفر باقی مانده است با وجود آنکه جمعیت کشور افزوده شد.
امید میزان اعتبار اختصاص یافته به اشتغال روستایی را یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی و ۱۸ هزار میلیارد تومان از منابع بانک ها عنوان کرد
معاون توسعه روستایی رئیس جمهور ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب خدمات خوبی به روستاها رفته است و اشتغال زایی در روستاها نیازمند تداوم است در غیر این صورت میتواند آسیب پذیر باشد.
امید ادامه داد: پایه گذاری شد قبل از نفت کشور ما بر اساس اشتغال های کوچک پایه گذاری شده بود و امروز هم لازم است که اشتغال های کوچک از ابتدا تا انتها مورد حمایت و نظارت و رصد قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: امروز در کشور ما برای اجرای اشتغال مشکل منابع مالی نیست و امروز منابع متعدد در کشور وجود دارد و مسئله پس از تامین مالی موضوع نظارت بر طرح های اشتغال نقطه قوت حفظ و دوام اشتغال است.
معاون توسعه روستایی رئیس جمهور وی خطاب به تحلیل گران اقتصادی اجتماعی بنیاد برکت گفت: اگر نظارتها هوشمند باشد بهتر است نظارت و تامین منابع مالی باید بازاریابی صورت گیرد مهمترین رکن یک شغل در کشور ماست.
امید با اشاره به ظرفیت منطقهای و همسایگان کشورمان در توسعه بازاریابی عنوان کرد: ظرفیت بالایی وجود دارد که میتوان از این ظرفیت برای توسعه اشتغال در بنیاد برکت با تکیه بر بازاریابی منطقهای کمک گرفت.
وی تصریح کرد: افرادی که در بنیاد برکت اشتغالزایی و برای دیگران مشاغل کوچک ایجاد می شوند میتوانند آنها را به سمت کارآفرینی سوق دهند و اینطور زنجیرههای اشتغال روستایی شکل میگیرد به افراد بسیاری مشغول به کار میشوند.
معاون توسعه روستایی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: دولت مکلف است در طول برنامه ششم توسعه یکصدهزار تحلیلگر اقتصادی را تربیت کند و کاری که بنیاد برکت کرده کمک به دولت است.