پذیرش آگهی و تبادل خدمات با کانال های و سایت های دیگر 09191910422      پایگاه خبری گیتی آنلاین نمایندگی استانی می‌پذیرد  09191910422       پایگاه خبری گیتی آنلاین خبرنگار می‌پذیرد  09191910422       
کد خبر: ۲۷۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۴
دکتر آذرپور ،معاون گردشگری میراث فرهنگی ،صنایع دستی استان گیلان در همایش گردشگری خوراک شهرستان لاهیجان؛
غذا درهرکشوری به عنوان یک نماد فرهنگی با پیشینه تاریخی،موجب مباهات و جذب سایر فرهنگ ها وبه طبع آن ورود وجذب گردشگر مورد توجه می باشد

غذا درهرکشوری به عنوان یک نماد فرهنگی با پیشینه تاریخی،موجب مباهات و جذب سایر فرهنگ ها وبه طبع آن ورود وجذب گردشگر مورد توجه می باشد.خوراک در جای خود نشان دهنده تفاوت های فرهنگی وهمینطور تقویت کننده آنهاست چگونگی وماهیت فرهنگی آن بیانگر تفاوت های بسیاری از سفره ای تا سفره دیگر است واین تفاوت هاناشی از مواد غذایی ،ذائقه هاو فرهنگ های گوناگون در تغذیه است.
استان گیلان با داشتن انواع زیادی از غذاهای محلی قطب گردشگری غذایی کشور محسوب می شودوتوانسته بعنوان شهر خلاق خوراک شناسی در فهرست شهرهای خلاق از سوی یونسکو به ثبت ملی برسدویک گام اساسی به سوی یکی از مهم ترین اهداف،یعنی برندسازی غذاهای استان باشد.درهمین راستا همایش گردشگری خوراک با همت میراث فرهنگی و گردشگری استان به میزبانی  
 هتل شهرزادلاهیجان با ارائه انواع غذاهای محلی از رستوران های این شهر وباحضور مسوولین وبا استقبال پرشورمردم، گردشگران ومسافران برگزار شد.دکتر آذر پورمعاون گردشگری میراث فرهنگی استان گیلان دراین همایش با بیان اینکه نظام غذایی و خوراک به مثابه بخشی از میراث فرهنگی جامعه،دارای ظرفیت های متعددی برای مطرح شدن در حوزه گردشگری است خاطرنشان کرد: نظام غذایی عنصری از میراث فرهنگ اقوام تلقی می شود ازاین جهت که درخود دانش بومی،ذائقه،عادت،روابط اجتماعی و ترجیحات وابعاد متنوع دیگری را که از گذشته وام گرفته است،حمل میکند.وی افزود:غذاهای بومی در مراحل مختلف تولید،گردآوری ومصرف دارای ویژگی های محلی است این ویژگی ها اصیل،متفاوت و جاذبه بودن تجربه این تفاوت ها میتواند زمینه های مساعد برای گسترش گردشگری غذا فراهم آورد. 
وی با اشاره به اینکه داشتن شناخت گیاهان ومیوه های خودرو،روش های فرآوری و استفاده وخواص درمانی آنها،زمینه هایی برای معرفی وجود استعدادهای گردشگری در زمینه بوم گردی است افزود: این توانمندی ها می تواند بستری مناسب برای اشتغال جوامع محلی استان ها در بخش توریسم و تداوم فرهنگ در ابعاد مختلف پدید آورد.دکتر آذر پور اظهار داشت:گردشگری غذا امروز یکی از خلاقانه ترین راهکارهای جذب گردشگر در کنار دیگر جاذبه ها به شمار می رود و خوراک بومی ومحلی در واقع شناختن فرهنگ وتاریخ مناطق مختلف محسوب می شودکه میتوان به جایگاه تغذیه بومی مناطق در شناساندن و انتقال فرهنگ جامعه وکشور اشاره کرد.معاون گردشگری ومیراث فرهنگی استان گیلان درادامه بازگشت به طبیعت و اصالت فردی و اجتماعی در دنیای مدرن امروز را یک مهم قلمداد کرد وافزود:گردشگری خوراک در واقع تلاشی برای احیای فرهنگ نیاکان است .وی با بیان اینکه گیلان از دیر باز به تنوع وکثرت خوراک وچاشنی ها شهرت داشته است افزود:
قرار گرفتن استان گیلان در شرایط جغرافیایی خاص به یاری فرهنگ غذایی این دیار آمده و خوراک آن را ویژه کرده است.گیلان با داشتن ساحل،کوهپایه و جلگه ها حرف های زیادی در زمینه گردشگری خوراک دارد. وی تصریح نمود:خوراک یکی از مقوله های مورد پژوهش در عرصه مردم شناسی می باشد . وی در پایان افزود:با شناخت نوع تغذیه و خوراک یک مردم، میتوان به ریشه های تفکر اندیشه آنان دست یافت همچنان که پیشینه تمدن وفرهنگ هرقومی را میتوان از تنوع تغذیه گوناگونی خوراک به دست آورد.

«پایگاه خبری گیتی‌آنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمی‌پذیرد»
نویسنده:
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: