پذیرش آگهی و تبادل خدمات با کانال های و سایت های دیگر 09036503610      شهادت سردار سلیمانی تبریک و تسلیت       
کد خبر: ۳۱۳۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۹
تغذیه صحیح و مناسب می تواند با ایجاد ایمنی بالا در بدن از ابتلاء فرد به سرطان پیشگیری کند.
گیتی آنلاین_ مسعود فیروز کوهی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با هفته پویش ملی مبارزه با سرطان  در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان گفت: عوامل مختلفی می تواند باعث بروز سرطان شود، برخی از عوامل شامل: مصرف دخانیات و مواد مخدر، انواع اشعه ها مثل اشعه رادیوگرافی، اشعه حاصل از انفجارهای اتمی و حتی اشعه ماوراء بنفش خورشید، مصرف الکل، ابتلا به بیماری های ویروسی و عدم توجه به درمان بموقع، ابتلا به برخی انگل ها، مواد شیمیایی و مشاغل مرتبط با تولید و مصرف این مواد، سن ازدواج و بارداری، بد غذایی و مصرف برخی مواد غذایی و چاقی که اگر این علائم در فردی دیده شود، سریعا باید برای بررسی و درمان اقدام نماید.
وی تغذیه صحیح را یکی از عوامل موثر در پیشگیری از سرطان نام برد و گفت: تغذیه در پیشگیری از سرطان نقش بارزی دارد، مثلا دریافت کافی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی با مصرف روزانه سبزیجات و میوه ها، مقاومت و سطح ایمنی بدن را افزایش داده و از بروز سرطان پیشگیری می کند
وی ادامه داد: مصرف نوشیدنی هایی مثل چای سبز و چای سیاه ولرم، با داشتن ترکیبات پلی فنلی مفید است و لبنیات با تامین درشت مغذی ها و ریز مغذی های متعدد، حافظ سلامت جسمی و هوشی است و نیز حبوبات در کاهش احتمال ابتلا به سرطان نقش دارند.
فیروزکوهی، تحرک روزانه و بخصوص داشتن برنامه ورزشی منظم را در پیشگیری از سرطان موثر دانست و افزود: استفاده از غذاهای خانگی، جویدن کافی غذا، پیشگیری از چاقی، محدود کردن مصرف گوشت قرمز و نمک، حذف یا کاهش مصرف نوشابه های گاز دار و مواد چرب و شور، مواد غذایی بسیار شیرین، سرخ کردها، فست فودهای پرچرب و نمک ، عدم استفاده از غذاهای حاوی افزودنی های غیر مجاز، مواد غذایی آلوده به میکروب ها و انگل ها، کپک ها و پرهیز از خوردن غذاهای بسیار داغ یا بسیار سرد و پرهیز از مصرف الکل می تواند از ابتلا به سرطان های وابسته به غذا پیشگیری کند .



نویسنده:فرشته بامری
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: