
در بازدید سرزده رستم کوشکی از سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری خرم آباد ، هدایت دالوند رئیس سازمان و فرامرز جمشیدی معاونت سازمان متاسفانه در محل کار خود حضور نداشتند .
رستم کوشکی که تجربه دو دوره نمایندگی مردم در شورای اسلامی شهر خرم آباد را در کارنامه دارد، تشریح کرد: مراجعین فراوانی هر روز چه حضوری و چه از طریق تلفن و پیامک با بنده و دیگر اعضای شورا تماس می گیرند و مسائل و مشکلاتی را در مورد سازمان ها و شهرداری های مناطق بیان می کنند ؛ بنابراین تصمیم گرفتیم بصورت سرزده بازدیدهایی داشته باشیم که متاسفانه در بازدید امروز، رئیس سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری و معاون وی در محل کار حضور نداشتند .
با تجربه ترین فرد شورای اسلامی شهر خرم آباد به نکته ای قابل تامل اشاره کرد: هر چند کارشناسان و کارمندان سازمان آرامستان ها سوالات ما را پاسخگو و خود نیز در مواردی درخواست هایی از شهرداری و شورا داشتند ولی کارمندان و کارشناسان حق امضاء ندارند و اگر اتفاقی بیفتد و یا ارباب رجوع کار ضروری داشته باشد حتما باید رئیس و یا معاونت وی جهت امضاء در محل کار حضور داشته باشند.
وی گفت : در این روزهای شیوع ویروس منحوس کرونا که کار کفن، دفن و تغسیل به مراتب سخت تر از گذشته شده و با توجه به اینکه افراد زیادی در بخشهای اداری، خدماتی، فضای سبز، رانندگان آمبولانس حمل متوفی، تدفین و تغسیل در آرامستان ها کار میکنند متاسفانه کمتر کسی از سختی کار این عزیزان آگاه است و بنده در این راستا از خدمات همه ی بزرگواران تقدیر و تشکر می کنم ولی با این وجود از غیبت امروز رئیس و معاون سازمان هم نمی توان چشم پوشی کرد.
باید به انتظار نشست و دید آیا رستم کوشکی در صحن علنی شورای اسلامی شهر به این موضوع خواهد پرداخت ؟
ولی الله رستمی نژاد پدیده انتخاباتی دور پنجم شورای اسلامی شهر خرم آباد نیز در این بازدید سرزده، رستم کوشکی را همراهی کرد.
خبرنگار : مریم نظری