
گیتی آنلاین-به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت ، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان : میثم زالی دبیرستاد تسهیل ورفع موانع تولید کشور اظهار داشت : در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور 12 وزیر و رئیس دستگاه دولتی حضور دارند و مسئولیت این ستاد در استانها برعهده استانداران و به دبیری سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استان می باشد .
وی ادامه داد : مصوبات ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید لازم الاجراست و به گونه ای باید باشد که واحد تولیدی تعطیل نگردد .
زالی افزود : قطعا با هربخشی که بخواهد در روند تولید اختلال ایجاد کند برخورد قانونی صورت می پذیرد و در این زمینه قوه ی قضائیه بسیار هوشمندانه ودقیق ورود نموده است .
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در ادامه بیان داشت : در اوج تحریم ها منطقی نیست که واحد تولیدی تعطیل شود و زمانی که سرمایه گذار تمامسرمایه ی خود را در بخش تولید سرمایه گذاری نموده باید چرخ تولید بچرخد و مقامات قضای در این زمینه عدالت را اجرا خواهند کرد .
در ادامه مهدی شمس آبادی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زاهدان در این جلسه گفت : قوه ی قضائیه نیز دغدغه ی تولید دارد و هرکجا رونق تولید باشد حقوق عامه ی مردم رعایت می وشد و افزایش تولید باعث کاهش بزهکاری در جامعه می شود .
وی ابراز داشت : خوشبختانه سیاست های قوه ی قضائیه بیشتر حمایت از تولید ست و بصورت هفتگی بازدید از واحدهای تولیدی صورت می پذیرد .
شمس آبادی ادامه داد : در برخی زمینه ها بروکراسی های زائد باید کاهش پیدا کند تا سرمایه گذاران راحت تر سرمایه گذاری نمایند و ما نیز در کنار سرمایه گذاران و تولیدکنندگان خواهیم بود .
دادستان عمومی و انقلاب زاهدان افزود : نگاه های همه مسئولین و بانک ها به تولید باید باشد ، چون تولید در همه ی ابعاد و بویژه ی بعد اجتماعی کمک خواهد کرد و یقین بدانید هرکجا قرار باشد به تولید ضربه وارد شود در کنار تولیدکننده ایستاده ایم و البته با متخلفین در این حوزه نیز برخورد جدی صورت می پذیرد .
در ادامه این جلسه قائنی مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری نیز یکی از مشکلات عمده تولید وواحدهای تولیدی را مسائل بانکی دانست و افزود : قوه قضائیه در این زمینه بسیار هوشمندانه و دقیق وارد شده و با این تدابیر و همکاری قوه ی قضائیه ، نتایج بهتر و ملموس تری حاصل خواهد شد .
داود شهرکی رییس سازمان صمت استان نیز گفت:تمامی مباحث و مشکلات واحدهای تولیدی در استان مورد بررسی قرار می گیرد در صورتی که در استان رفع نگردد این موانع و مشکلات به جهت رفع ، به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ارجاع می شود .