
گیتی آنلاین- سلطانعلی میر در این مراسم اظهار داشت: هفتنین قیام عاشورا ازد یدگاه اهل سنت با چهار محور اصلی در زاهدان برگزار شد.
وی افزود: تعداد 200مقاله به دبیر خانه این همایش ارسال شده است وکه پس از داوری 80 مقاله به این همایش راه یافته است.
وی تصریح کرد: این مقالات پیرامون موضوعاتی نظیر شخصیت و فضایل امام حسین، قیام عاشورا و جامعه مدرن، الگو گیری انقلاب اسلامی از قیام عاشورا ارائه شده است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قیام امام حسین ع مطهر آگاهی بخشی و هدایت انسان برای تشخیص حق از باطل است و برگزاری این همایش مروج فرهنگ عاشورا در جامعه خواهد بود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور هم گفت: قیام عاشورا منبع ارزشمندی برای خودسازی و رشد است که تا آخرین لحظه زندگی بشر ادامه خواهد داشت.
حجتالاسلام دکتر رستمی افزود: دستیابی به حیات طیبه، تربیت دینی و خود سازی از جمله آثاری که حادثه کربلا در زندگی بشر بر جای گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه، اهمیت این نهضت عظیم در تاریخ اسلام و تشیع بر کسی پوشیده نیست ، افزود: توحید،عدالت،کرامت،خودورزی و ...از جمله مبانی تربیتی رویکرد تربیتی امام حسین (ع) است.
وی تصریح کرد: در قیام عاشورا بر اساس آیات مباهله چند دستگی اتفاق افتاد و افرادیکه امام حسین ع را همراهی می کردند کم بود.
وی ادامه داد: یزید در سال اول حکومت خود امام حسین ع را به شهادت رساند و در سال دوم واقعه حره را رقم زد و در سال سوم خانه کعبه را به آتش کشید.
وی تصریح کرد: این در حالی بود که عموم مسلمانان با این رفتار و ظلم های یزید مخالف بوده و عده ای هم بدنبال توجهه اقدامات او بودند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور گفت: زمانی که امام حسین(ع) در بیابان سوزان کربلا در محاصره نیروهای ابن زیاد قرار گرفت، از او خواسته شد تا بدون هیچ گونه قید و شرطی تسلیم شود. آن حضرت وقتی چنین وضعی را مشاهده کرد، در روز عاشورا در سخنرانیاش فرمود: «این ناکس پسر ناکس، مرا به پذیرفتن یکی از دو چیز مجبور کرده است: یا جنگ کنم یا ذلت را بپذیرم و تسلیم او شوم. هیهات که ذلت را بپذیرم».
وی با اشاره به اینکه یزید همواره مورد لعن قرار گرفته است، افزود: این حادثه بیانگر اینست که امام حسین ع چگونه برای رضای خداوند از جان ، مال و همه دارایی های خود گذشت.
وی تصریح کرد: شهادت امام حسین ع یک جنایت است و پس از این شهادت، شجاعت و مردانگی امام حسین ع بر همگان آشکار شد.
مولوی نظیر احمد سلامی هم اظهار داشت: امام حسین ع برای جلوگیری از خروج حکومت از مسیر اصلی و انحرافاتی که در حکومت بوجود آمده بود قیام کرد.
وی افزود: اگر این قیام نبود انحرافات و فسادهایی که در حکومت ایجاد شده بود مشروعیت پیدا می کرد.
وی تصریح کرد: در حقیقت تفاوت عمده ای بین حکومت های قبل از یزید و حکومت یزید بومود آمده بود و خدا پرستی جای خود را به مادیات و فضایلی داده بود که از کرامت انسان بدور بود.
وی بیان کرد: توجه به نیازهای مردم، خداجویی، عدالت، حفظ بیت المال در حکومت یزید کنار گذاشته شده بود و خودکامگی و تبعیض و ارزش های یر اخلاقی در این حکومت موج می زد.
نماینده اهل سنت در مجلس گفت: از جمله فضایل اخلاقی امام حسین علیهالسّلام ، روح پاک و معنویت آن حضرت بود،ایشان لحظهای از یاد خدا غافل نمیشد و بخش اعظم اوقاتش را به عبادت پروردگار و ذکر دعا و قرائت قرآن میگذرانید.
سلامی افزود: با گذشت 1400سال هنوز هم پیام امام حسین ع جهانی، آرمانهایش زنده، است و همگان به عنوان الگو از مکتب امام حسین ع بهره برداری می کنند.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»