سرگرد مهدی افتاده در گفت و با خبرنگارپایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین از خراسان رضوی، بیان کرد: در این حادثه که در ساعت 5.30 دقیقه صبح امروز و در کیلومتر سه و چهار محور روستای ممرآباد اتفاق افتاد متاسفانه راکب موتور سیکلت در محل حادثه به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد.
وی اظهار کرد: هرچند علت اصلی این حادثه دلخراش توسط کارشناس تصادفات پلیسراه کاشمر در دست بررسی است اما در بررسیهای اولیه علت حادثه به خاطر انحراف خودروی پژو بوده است.
فرمانده پلیس راه کاشمر گفت: خودروی پژو از روستای ممرآباد به سمت کاشمر و موتورسیکلت در جهت خلاف در حرکت بوده که تاکنون انحراف خودروی پژو در این سانحه کاملا محرز است.
وی مطرح کرد: با توجه به حوادث و تصادفاتی که در محور روستایی ممرآباد اتفاق می افتد و چندین نفر هم جان خود تاکنون را از دست دادهاند تا به امروز چندین مکاتبه با راهداری و حمل و نقل جادهای برای ایمن سازی و نصب سرعتکاه داشتهایم می طلبد با توجه به حادثه خیز بودن این محور که چهار کیلومتر بیشتر نیست از سوی این اداره برای ایمن سازی محور و نصب علائم مورد نیاز اقدامات لازم هرچه زودتر انجام شود.
سرگرد افتاده در ادامه با توجه به استفاده بيشتر مردم بخصوص جوانان از موتور سيكلت گفت: راكبان، در هنگام رانندگي با موتور سيكلت ضمن استفاده از کلاه ایمنی مانند سایر رانندگان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.
وی همچنین از رانندگان خودروهای سواری خواست تا با احترام به قوانين راهنمايي و رانندگي و رعایت سرعت مطمئنه از وقوع چنين حوادث تلخ و ناگواری در سطح معابر مواصلاتی پيشگيري كنند.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»