
گیتی آنلاین-رئیس بیمارستان امام علی (ع) چابهار در این خصوص اظهار داشت: برخی اقدامات پزشکان در بدست آوردن سلامت بیمار ستودنی است و شاهد بودیم چگونه دو پزشک پرتلاش و وظیفه شناس فرزانه زاهد و زری سلطانی بعد از چندین ساعت جان مادر باردار را نجات دادند.
داوود ورشو ساز، افزود: نجات جان مادر باردار و افزایش شاخص های سلامت برای وزارت بهداشت خیلی مهم است و مدیریت این بیمارستان و کادر پزشکی از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.
وی تصریح کرد: کمبود پزشک، امکانات بهداشتی و درمانی و به ویژه کمبود تختهای بیمارستانی در چابهار کاملا مشهود و 213 تخت فعلی بیمارستان امام علی (ع) برای حجم گسترده بیماران کافی نیست همچنین نیروهای فعلی موجود در این شهرستان به اندازه چند برابر ظرفیت تلاش و کار میکنند.
رئیس بیمارستان امام علی (ع) چابهار گفت: سال گذشته بیش از ۹هزار زایمان در بیمارستان چابهار انجام شده و امسال نیز براساس آمار ثبت شده ماهانه بیش از ۸۰۰ تا ۹۰۰ زایمان انجام میشود که جا دارد از کادر پزشکی و درمانی تشکر کنم.
ورشو ساز بر ساخت هر چه سریعتر بیمارستان جدید 540 تختخوابی چابهار برای خدمات رسانی بهتر و افزایش شاخصهای سلامت تاکید و خاطرنشان کرد: اکثر بیماران شهرستانهای زرآباد، کنارک، راسک، نیکشهر و قصرقند با جمعیت بیش از ۴۰۰ تا ۵۰۰هزار نفر برای انجام امورات درمانی به چابهار مراجعه می کنند که حکایت از تعداد بالای مراجعه کننده دارد.
وی تصریح کرد: پس از وقوع سیل وبارندگیها اخیر فرزانه زاهد پزشک جراح و متخصص زنان و زایمان بیمارستان نیکشهر و چابهار با همکاری موسسه خیریه با حضور در روستای ناصر آباد از توابع کنارک و روستای عورکی از توابع چابهار اقدام به ویزیت رایگان بیش از 100 بیمار کرد.
وی بیان کرد: پزشکانی که از پایتخت کشور و استانهای برخوردار برای خدمت به سیستان و بلوچستان که از امکانات و کمبود پزشک رنج می برند، قوت قلبی برای تلاش های بیشتر است.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»