پذیرش آگهی و تبادل خدمات با کانال های و سایت های دیگر 09036503610      سال حمایت از کالای ایرانی مبارک باد      
کد خبر: ۵۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۷
پیاز را هم میتوانید درشت رنده کنید و هم خیلی خیلی نازک خلال کنید؛ به سلیقه خودتان بستگی دارد.
مواد لازم:

آرد: 300 گرم

مخمر خشک: 20 گرم

شیر نیمگرم: 125 میلی لیتر

کره: 80 گرم

نمک: 1 قاشق چایخوری

پیاز: ½1 کیلو

سالامی (ریز شده): 200 گرم

خامه: 250 میلی لیتر

تخم مرغ: 4 عدد

زیره: 1 قاشق غذاخوری

مقداری مارگارین برای چرب کردن سینی فر

 

طرز تهیه:

سینی فر را بیرون آورده با مقداری مارگارین چرب کنید.

آرد را در کاسه ای ریخته، وسطش چاله ای تعبیه کرده و مخمر، 1 قاشق چایخوری نمک، شیر و کمی از آرد را داخل چاله ریخته و با احتیاط هم بزنید. روی کاسه را پوشانده و 15 دقیقه کنار بگذارید.

کره را آب کرده و با نمک داخل کاسه ی آرد ریخته و خوب مخلوط کرده، ورز دهید. خمیر را 15 دقیقه استراحت دهید.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

سالامی را با ذره ای روغن در تاوه تفت دهید. پیاز را هم اضافه کرده، کمی دیگر سرخ کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده، بوسیله ی وردنه باز کنید (به اندازه های که دیواره ی سینی را هم بپوشاند. خمیر را داخل سینی پهن کنید.

خامه، تخم مرغ ها، کمی نمک و زیره را خوب هم بزنید. مخلوط پیاز و سالامی را هم اضافه و هم بزنید. مواد را روی خمیر بریزید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

سینی را در طبقه میانی فر قرار داده و مواد را 45 دقیقه بپزید.

نوش جان!
نویسنده:
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: