پذیرش آگهی و تبادل خدمات با کانال های و سایت های دیگر 09036503610      سال حمایت از کالای ایرانی مبارک باد      
کد خبر: ۵۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۶
این شیرینی ها بایستی بصورت غوطه ور در روغن سرخ شوند. به همین خاطر به مقداری نسبتا زیادی روغن نیاز دارید. اگر دوست داشته باشید، میتوانید کشمش ها را 10- 5 دقیقه در یکی از عرقیات معطر بخیسانید.
مواد لازم:

آرد: 500 گرم

مخمر خشک: 40 گرم

شکر: 100 گرم

شیر نیمگرم: 125 میلی لیتر

ذره ای نمک

پوست رنده شده ی 1 پرتقال و 1 لیموترش

تخم مرغ: 2 عدد

کره: 75 گرم

کشمش : 150 گرم

برگه زردآلو (ریز شده): 75 گرم

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

آرد را در کاسه ای الک کنید. وسط آرد چاله ای تعبیه کرده، مخمر، ذره ای شکر، نیمی از شیر، و کمی از آرد را داخل چاله ریخته، با احتیاط هم بزنید. روی کاسه را پوشانده و 15 دقیقه کنار بگذارید تا مخمر فعال شود.

مابقی شکر، مابقی شیر، نمک، پوست پرتقال و لیمو، تخم مرغ ها و کره را هم داخل کاسه ریخته، همه مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را 15 دقیقه استراحت دهید.

کشمش را 2 دقیقه در آب داغ بخیسانید. سپس در صافی بریزید تا خوب آبکش شوند. کشمش و برگه زردآلو را باهم مخلوط و به خمیر اضافه کنید. خمیر را کمی ورز داده و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

روغن را در قابلمه ی متوسطی داغ کنید. بوسیله ی دو قاشق غذاخوری کمی از خمیر را برداشته، فرم داده و مرتب کنید و داخل روغن بیندازید. هر بار حدود 6 عدد را در قابلمه سرخ کنید. خمیرها را  10 دقیقه سرخ کنید، کافیست. فقط دقت داشته باشید که در حین پخت شیرینی ها را با کفگیر زیر و رو کنید تا یکنواخت برشته شوند.

شیرینی های سرخ شده را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

کام تان شیرین!
نویسنده:
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: