
مواد لازم:
ماهی (فیله شده): 300 گرم
آبلیمو تازه
نمک و فلفل سیاه نیمکوب
پیاز (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری
کالباس دودی (باریک خلال شده): 40 گرم
مارگارین: 2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق چایخوری
پنیر گودا: 20 گرم
مقداری جعفری و گشنیز خرد شده
طرز تهیه:
فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف ظرف نسوز را با کمی مارگارین چرب کنید.
ماهی را به آبلیمو، نمک و فلفل سیاه آغشته کنید. پیاز را در روغن تفت دهید. کالباس، رب و پیاز را با هم مخلوط کرده و روی یک سطح ماهی پهن کنید. ماهی ها را داخل ظرف بگذارید. پنیر و سبزی ها را هم روی ماهی ها بریزید.
ظرف را در طبقه میانی فر قرار داده و مواد را بپزید. زمان پخت به ضخامت ماهی بستگی دارد که بین 10 تا 15 دقیقه معمولا" متغیر است.
نوش جان!
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»