پذیرش آگهی و تبادل خدمات با کانال های و سایت های دیگر 09036503610      سال حمایت از کالای ایرانی مبارک باد      
کد خبر: ۵۱۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۶
اگر ماهی نازک انتخاب میکنید، 8-7 دقیقه برای پخته شدن، کافیست. اما در کل به سلیقه خودتان بستگی دارد. برخی دوست دارند ماهی برشته و چیپسی شود.
مواد لازم:

ماهی (فیله شده): 300 گرم

آبلیمو تازه

نمک و فلفل سیاه نیمکوب

پیاز (خرد شده): 2 قاشق غذاخوری

کالباس دودی (باریک خلال شده): 40 گرم

مارگارین: 2 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق چایخوری

پنیر گودا: 20 گرم

مقداری جعفری و گشنیز خرد شده

 

طرز تهیه:

فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف ظرف نسوز را با کمی مارگارین چرب کنید.

ماهی را به آبلیمو، نمک و فلفل سیاه آغشته کنید. پیاز را در روغن تفت دهید. کالباس، رب و پیاز را با هم مخلوط کرده و روی یک سطح ماهی پهن کنید. ماهی ها را داخل ظرف بگذارید. پنیر و سبزی ها را هم روی ماهی ها بریزید.

ظرف را در طبقه میانی فر قرار داده و مواد را بپزید. زمان پخت به ضخامت ماهی بستگی دارد که بین 10 تا 15 دقیقه معمولا" متغیر است.

نوش جان!
نویسنده:
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: