
فرشته بامری - پرده اول: دست و پای غواصان را بستند و با دو بلوکی که به آنها بسته بودند آنها را به داخل آب انداختند و از طرفی نیز یک کابل برق را هم به خودروی دیزلی وصل و پس از جریان یافتن برق در آن، به داخل آب انداختند و در نهایت غواصان ما به درجه رفیع شهادت رسیدند.
پرده دوم: خونریزی شدیدی داشت داخل اتاق عمل دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیارم تا راحتتر مجروح را جابه جا کنم گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده گفت:من دارم میرم تا تو چادرت را درنیاری چادرم در مشتش بود که شهید شد.
پرده سوم: وصیت من به دخترانی که عکس هایشان را درشبکه های اجتماعی میگذارند، این است که این کار شما باعث میشود امام [زمان] خون گریه کند، بعد از اینکه وصیت و خواهشم را شنیدید به آن عمل کنید.
زیرا ما میرویم تا از شرف و آبروی شما زنان دفاع کنیم؛ مانند خانم حضرت زهرا سلام الله علیها باشید/ شهید مدافع حرم لبنانی مهدی محسن رعد
پرده آخر:وقتی حجاب بی معنا شود دست دادن، روبوسی با نامحرم، کوچک شمردن عامر می شود عادی، می شود حمله زن بد حجاب به دسته روی محرم. می شود پوشاک، نامتعارف در بازار، می شود مجلس مختلط،می شود بی بندو باری
آری، ما به شهدا بی احترامی نکردیم ما به آنها خیانت کردیم.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»