
مشاورعالی رئیس دانشگاه در این نشست گفت: شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور و منطقه، از دیرباز با دانشگاه ها و مراکز علمی دنیا به ویژه کشورهای همسایه ارتباط علمی و پزشکی داشته است.
دکتر «محمود نجابت» با اشاره به سیاست های وزارت بهداشت و معاونت بین الملل بر اساس رهنمودهای رییس جمهور در دولت سیزدهم، بر اولویت همکاری ها با کشورهای همسایه، افزود: در این نشست با برخی از مسوولان حوزه سلامت کشورهای افغانستان و پاکستان در زمینه اعزام دانشجو و توسعه تبادلات علمی و تقویت گردشگری سلامت دو کشور با شیراز در راستای ارایه خدمات سلامت در مراکز درمانی اندیشه ورزی شد.
او ادامه داد: ارتباطات و تبادلات علمی به ویژه تربیت و پرورش دانشجو، یکی از امتیازات شاخص برای دانشگاه های علوم پزشکی در سطح ملی و بین المللی است که مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این امر از ظرفیت ها و توانمندی های معاونت بین الملل دانشگاه استفاده می کند.
مشاورعالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آشنایی با فرهنگ غنی ایران و ترویج آن، آگاهی بیش از پیش از حوزه پزشکی شیراز و تقویت گردشگری سلامت را از مزیت های توسعه همکاری ها با کشورهای دیگر عنوان کرد.
در حاشیه بازدید از اولین نمایشگاه تخصصی خدمات پزشکی، درمانی، بهداشتی و گردشگری سلامت و پانزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، نشست هم اندیشی مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همراه معاون بین الملل دانشگاه با هیاتی از مسوولان حوزه سلامت کشورهای افغانستان و پاکستان در غرفه معاونت بین الملل دانشگاه برگزار شد.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»