
به گزارش خبرنگار گیتی آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا اصغری حسامیه، کارشناس مذهبی در نشست بصیرتی و روشنگری جهاد تبیین، که در پایگاه مقاومت بسیج شهید باقر اصغری امور امور آبفای زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: اکنون که مخالفان نظام اسلامی با تحریف معنای آزادی در صدد ترویج فساد و بی بندوباری در جامعه هستند باید روشنگری کرد.
وی افزود: ایجاد تردید بمنظور سست نمودن اعتقادات، اختلاف و تفرقه برای از بین بردن اتحاد و ایجاد شکاف در صفوف مستحکم مومنان و القای یأس و ناامیدی در مردم و روی برگرداندن از اولیاء الله و دستورات الهی از ترفندهای دشمنان است
وی تصریح کرد: در حالیکه برای استقلال و سربلندی این میهن خون هزاران شهید امثال حججیها، باکریها، لاجوردیها، صیاد شیرزایها ،همتها و سلیمانیها ریخته شده است.
کارشناس مذهبی افزود: لازمه جهاد تبیین تشریح دستاوردهای انقلاب است تا جامعه با واقعیتها و حقایق بیشتر آشنا شود.
حجت الاسلام اصغری حسامیه با بیان اینکه، روشنگری و ایستادگی در مقابل دشمنان در شرایط کنونی واجب است، تصریح کرد: کسانی که پایگاه اجتماعی مناسبی در بین مردم دارند با آگاهی از حربه معاندین، علیه آنها موضوع گیری کنند.
گفتنی است، در پایان از بسیجیان نمونه و فعال پایگاههای مقاومت بسیج شهید میرحسینی و باقراصغری با اهدا لوح و هدایا تجلیل شد.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»