
وی افزود: ایالات متحده برای مقابله با کووید-19 اقدام به چاپ پول کرد و به دلیل این سیاست ما تورم داریم. بنا بر این بانک مرکزی در حال افزایش هر چه بیشتر نرخ بهره است و ممکن است به ورطه یک رکود اقتصادی کشیده شویم.
بر اساس اظهار نظر تورک، کشورهای اروپایی نیز یک رکود اقتصادی را بخاطر درگیری در اوکراین و بحران انرژی، پیش بینی میکنند.
این پژوهشگر آمریکایی تصریح کرد: چین این مشکل تورم را ندارد. آنچه در چین وجود دارد کارگران مولدی هستند که به مشاغل خود در کارخانهها باز میگردند. بنا بر این آنها یک مزیت رقابتی دارند. بازار چین یک نقطه روشن در رشد جهانی دو سال آینده خواهد بود.
این پژوهشگر گفت: زنجیره تامین در چین بسیار وسیع و کامل است. این زنجیره تامین را در هیچ کجای دیگر از جهان نمیتوانید بیابید.
تورک افزود: بازار چین بزرگترین بازار دنیاست و برای تمام شرکتهای چندملیتی بسیار جذاب است.
وی ادامه داد: وقتی نوبت به جذب سرمایه خارجی میرسد هیچ کشوری یارای رقابت با چین را ندارد به ویژه که حالا چین سیاست گشایش مرزی را در پیش گرفته است.
خیری تورک در این مصاحبه از سیاستهای کرونایی چین تقدیر کرد چرا که به عقیده وی نه فقط به نجات جان میلیونها نفر منتهی شده بلکه یک فاکتور مهم پشت احیای اقتصاد چین محسوب میشود.
این استاد آمریکایی تاکید کرد: شما در چین کارگران سالمی را میبینید که در حال بازگشت به کارخانهها در یک محیط سالم هستند. سیاستهای کووید-19 بهترین گواه این موضوع است.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»