
از مصر در قاره آفریقا گرفته تا برزیل در آمریکای جنوبی، از ساختمان معروف «امپایر استیت» در نیویورک گرفته تا «سالن اپرا» در سیدنی…سال نوی چینی «سبک چینی» را در سراسر جهان معرفی ساخته است.
مردم سراسر جهان به انواع و اقسام جشنهای سال نوی چینی پیوستند، از فرهنگ عید بهار لذت بردند و انتظارات خود برای یک زندگی بهتر را ابراز داشتند.
اولین دلیلی که سال نوی چینی توجه زیادی را در جهان به خود جلب کرده توسعه اقتصادی چین و بهبود نفوذ بینالمللی آن است.
بر اساس آمار، میانگین نرخ کمک چین به رشد اقتصاد جهان از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۱ به ۳۸.۶ درصد رسیده و از مجموع نرخهای کمک کشورهای گروه ۷ فراتر رفته و به عبارت دیگر نیرو محرکه شماره یک رشد اقتصادی جهان محسوب میشود.
گزارش «چشماندازها و وضعیت اقتصادی جهان در ۲۰۲۳» که اخیرا سازمان ملل منتشر کرده، پیشبینی میکند به دلیل تلاقی فاکتورهای چندگانه، نرخ رشد اقتصادی جهان در سال جاری میلادی از حدود ۳ درصد در سال ۲۰۲۲ به ۱.۹ درصد کاهش پیدا کند؛ با این همه رشد اقتصادی چین تسریع خواهد یافت و انتظار میرود به عدد ۴.۸ درصد برسد و به نیروی اصلی رشد اقتصادی منطقهای تبدیل شود.
من طی ۱۰ سال گذشته در چین زندگی کردهام. چین در هر سال نوی چینی جشنهای مختلفی را مانند رژه، نمایشگاه، کنسرت و مراسمهای معبد را برای نشان دادن فرهنگ سنتی غنی چینی برگزار کرده است. همچنین شاهد بودهام که فعالیتهای مردمی مرتبط با سال نوی چینی در حدود ۲۰۰ کشور و منطقه جهان برگزار شده و نزدیک به ۲۰ کشور عید بهار را به عنوان تعطیلات رسمی به صورت سراسری یا در برخی شهرهای خود به رسمیت شناختهاند.
اکنون سال نوی چینی به یک نماد جهانی تبدیل شده و پنجرهای است برای مردم سراسر دنیا تا چین را درک کنند و بفهمند.
«پایگاه خبری گیتیآنلاین درباره صحت یا رد ادعاها قضاوتی ندارد و مسئولیتی نمیپذیرد»