• امروز : دوشنبه - ۱ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 22 July - 2024
5
محمدجواد عسکری:

آینده‌نگری در اقتصاد صنایع غذایی ضرورت دارد

  • کد خبر : 25064
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۲ - ۲:۱۴
آینده‌نگری در اقتصاد صنایع غذایی ضرورت دارد
فارس_ رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در همایش روز جهانی ایمنی غذا نسبت به اهمیت تولید محصولات و فرآورده‌های کشاورزی سالم و باکیفیت و همچنین آینده‌نگری در اقتصاد صنایع غذایی تاکید کرد.

گیتی آنلاین_ محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب،منابع‌طبیعی و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی در همایش روز جهانی ایمنی غذا که با حضور مسئولان و کارشناسان صنایع غذایی و همچنین مدیران کارخانجات تولیدی در دانشگاه شیراز برگزار شد با تاکید بر اهمیت امنیت غذایی در جهان، مطرح کرد: مجلس یازدهم با ارائه طرحی ویژه در قالب ۱۵ ماده قانونی در زمینه امنیت غذایی دولت‌ها را مکلف به بهره‌وری مناسب از تولیدات محصولات کشاورزی کرده است که با اجرایی شدن این قوانین و مقررات تا حدود زیادی امنیت غذایی در کشور به ویژه در کالاهای اساسی برقرار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تامین اقلام مورد نیاز مصرف‌کنندگان در کشور یک ضرورت است، افزود: تولید محصولات و فرآورده‌های کشاورزی باید به صورت کمی و کیفی مورد توجه متولیان این حوزه باشد؛ چراکه هر گونه هزینه‌کرد در این زمینه یک سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و هر کشوری نسبت به این موضوع بی‌توجه باشد قطعا آسیب خواهد دید.

نماینده داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی در رابطه با نقش‌آفرینی تولیدکنندگان صنایع غذایی در اقتصاد ملی، اظهار داشت: بخش قابل توجهی از تولیدات محصولات کشاورزی با بکارگیری ظرفیت‌ صنایع تبدیلی و تکمیلی قابلیت عرضه در بازارهای داخلی و همچنین بازارهای بین‌المللی دارند که اگر مزیت‌های رقابتی و نسبی در این حوزه شناسایی شود آینده‌نگری اقتصاد ملی ما صادرات‌محور خواهد بود.

عسکری صادرات محصولات تولیدی در صنعت غذا را یک فرصت اقتصادی منحصربه‌فرد برای کشور دانست و گفت: جمعیت ۵۰۰ میلیون نفری همسایگان پیرامونی ما یک فرصت ارزشمند در صنعت غذایی ما محسوب می‌شود که اگر این ظرفیت‌ها با یک سازوکار تعریف شده در سطوح بین‌المللی نیز شناسایی و بکارگیری بشود با یک افزایش تراز تجاری قابل توجهی در زمینه اقتصاد مواجه خواهیم شد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان خواستار تولید محصول باکیفیت و سالم در صنعت غذا شد و خاطرنشان کرد: ایمنی غذا رابطه مستقیمی در سلامت جامعه دارد که اگر بهداشت در تولیدات محصولات و فرآورده‌های کشاورزی دارای استانداردهای جهانی و ملی باشد بسیاری از بیماری‌ها در بخش درمان کاهش پیدا می‌کند‌.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=25064

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.