مدیرعامل شرکت نفت گچساران:
با اقدامات جهادی متخصصان کارگاه مرکزی اداره نگهداری و تعمیرات شركت بهره برداري نفت وگاز گچساران، صرفه جويي ۳۶۰ ميليارد ریالي حاصل شد
با اقدامات جهادی متخصصان کارگاه مرکزی تعمیرات؛
صرفه جویی ۳۶۰ میلیارد ریالی در شركت نفت گچساران
به گزارش روابط عمومي شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، مهندس غلامرضا کمالی مدیرعامل این شرکت با اشاره به نقش اساسی كارگاه مرکزی تعمیرات در خدمات رسانی به مجموعه های مختلف مدیریت عملیات گفت : كارگاه مركزي شركت بهره برداري نفت و گاز گچساران به عنوان واحدي كه همواره نقش مهمي در عرصه نوآوري مرتبط با قطعات مهندسي معكوس و همچنين ساخت و توليد قطعات ارجاعي از واحدهاي مختلف عملياتي و بازسازي داشته است، از ابتداي سال تاكنون با اقدامات بی وقفه متخصصان خود، موفق به صرفه جويي حدود ۱۲۰ ميليارد ريالي شده است.
کمالی ادامه داد: بر اساس آخرين عملكرد اين كارگاه در سال گذشته نیز، موفق به صرفه جويي ۲۴۰ ميليارد ريالي شده است كه این مهم، اقدامي بزرگ و تاثیرگذار در راستای پیشبرد اهداف دومین تولید کننده نفت کشور به حساب می آید.
بر پایه این گزارش، از جمله اقدامات شاخص و تأثيرگذار کارگاه مرکزی كه به صورت جهادي انجام شده است، مي توان به تعمير، تنظيم، جوشكاري و دمونتاژ ۱۹۷۶ تجهيز و ساخت ۳۷۲۴ قطعه اسليو، پمپ، ريگلاتور، كوپلينگ، كمپرسور، بال ولو، بيس پليت، اسپيد، كور پلاگ و ساير قطعات موردنياز عمليات هاي پيچيده فني و مهندسي اشاره كرد.
به گفته مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، اطمينان از كنترل كيفي و انجام معاينات كارهاي ارجاعي، اطمينان از سفارش و تأمين به موقع وسايل ، ابزاركار و قطعات يدكي ، بررسي ومطالعه وضعيت كارگاهها، نصب ماشين آلات ، بازسازي وتعمير قطعات مورد نياز توربين هاي احتراقي گاز ، زانوها ، لوله هاي شيپوري و فلنج با آلياژ مختلف از ديگر وظايف كارگاه مركزي این شركت محسوب مي شود كه به عنوان زيرمجموعه مديريت عمليات و اداره نگهداری و تعميرات مشغول فعاليت است .
انجام عمليات لايروبي و تخليه رسوبات چاه شماره ۶ تنگ ملاقون
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: عمليات لايروبي و احياي چاههاي آب شماره ۱ و ۶ تنگ ملاقون و شماره ۱۶ امامزاده جعفر توسط شركت دانش بنیان طرف قرارداد با دانشگاه آزاد گچساران نيز از روز ۵ شهريور به مدت ۸ روز بصورت ۲۴ ساعته مشغول كار بودند.
مهندس کمالی در ادامه اظهار كرد : اين ۳ چاه آبی از ۴ سال پيش غيرفعال شده بودند كه بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران به یک شركت دانش بنیان جهت لايروبي و احيا واگذار شده اند و از روز ۵ شهريور عمليات هر ۳ چاه همزمان و بصورت ۲۴ ساعته شروع شده و در روز ۱۳ شهریور، لايروبي و احياي آنها انجام و تحويل داده شدند .
وی با اشاره به اینکه عملیات لايروبي و احيای چاه شماره ۳ سردشت در سال ۱۴۰۱، بازدهي خوبي داشت، افزود: به دليل رسوبات و مشكلات درون چاهي و قطع آب دهي، چاههاي آب شماره ۱ و ۶ تنگ ملاقون از ۴ سال پيش و چاه شماره ۱۶ امامزاده جعفر از ۱۱ سال پیش از مدار خارج شده بودند که خوشبختانه پس از عمليات لايروبي و احيا فعال شدند و این مهم منتج به افزایش بازدهي چاهها تا حدود ۶۰ درصد شده است.
براساس این گزارش، شركت دانش بنیان مذکور، طبق تعهد عمليات ويديومتري را قبل و بعد از عمليات انجام و اسناد و داده ها را جهت مقايسه وضعيت قبل و بعد از عمليات تحويل داده است.
گفتنی است عملیات لايروبي و احيای این چاه های آبی با دستگاهها و تجهيزات مكانيكي و طي شش مرحله ويديومتري، پمپاژ، لايروبي با كمپرسور و مكش، تزريق نيتروژن و انفجار جهت جداسازي لايه هاي سختي كه در مرحله لايروبي جدا نشده اند، انجام شده است.