• امروز : سه شنبه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 10 September - 2024

اخبار ویژه

روستاییان شایسته دریافت بهترین خدمات هستند ، گسترش عرصه خدمت به روستاها یک اولویت برای مدیران است اجرای پویش لبخند مهربانی زمستانی هیات ورزش های همگانی استان فارس اولین انتخابات الکترونیک اتحادیه صنفی دام و طیور در بیضا استاندار آذربایجان‌غربی: هلدینگ‌های کشاورزی محرک توسعه اقتصادی آذربایجان‌غربی است ۲۸ مرکز مایه کوبی وابسته دامپزشکی در سیستان و بلوچستان وجود دارد ضرورت رعایت الگوی مصرف در آذربایجان غربی کمر رژیم صهیونیستی و استکبار در جنگ غزه شکسته است تکریم زوج‌های جوان شرکت ملی پست در آستانه روز خانواده شور و شوق سنگر سازان بی سنگر سیستان وبلوچستان در پذیرایی از زائرین اربعین حسینی پاکستانی درخواست امیرحسین حیاتی خبرنگار خوزستانی از نمایندگان مجلس دوازدهم خوزستان/برای حفظ صندلی ریاست کمیسیون انرژی در خوزستان از امیر حیات مقدم حمایت کنید برگزاری یادواره شهدای زن با محوریت شهیده راضیه کشاورز توسط سپاه محمد رسول الله (ص) شیراز /گزارش تصویری وزش باد شدید در آذربایجان غربی

3

برگزاری اختتامیه جشنواره قرآنی دانشگاه‌های پیام نور کشور در شیراز

  • کد خبر : 44904
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱:۵۹
برگزاری اختتامیه جشنواره قرآنی دانشگاه‌های پیام نور کشور در شیراز
فارس_ آیین اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور استان فارس در شیراز برگزار شد.

گیتی آنلاین_ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور در ابتدای این مراسم به بیان ثمرات ارتباط با قرآن در جامعه گفت: جوانان با استفاده از قرآن کار فرهنگی جهادی کنند.

حجت‌الاسلام سید محمود نبوی افزود: از وظایف جوانان قرآنی در دانشگاه‌ها این است که به ترویج آن بپردازند و قرآن از مهجور ماندن خارج کنند.

وی تاکید کرد: ارتباط با قرآن بویژه برای جوانان باید همواره باشد و این ارتباط رهاوردهای بسیاری هم برای آنها دارد و نورانیت را به ارمغان می‌آورد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور افزود: قرائت قرآن تعظیم شعایر اسلام و اعلام موجودیت اسلام است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین ضمن تاکید بر برگزاری چنین رویدادهایی افزود: این جلسات بسیار برکت داشته و باید با وضو وارد چنین جلسه هایی شد.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور نیز در ادامه این مراسم با اشاره به اینکه حوزه‌های مختلف دانشگاه در تلاش برای ایجاد شور و پویایی ،تحرک و امیدبخشی هستند اظهار داشت: دانشگاه پیام نور به عنوان یک دانشگاه ارزشی، فرهنگی تاکید شده و امروز دانشگاه پیام نور به عنوان یکی از بهترین دانشگاه‌ها در عرصه دانشجوسازی ،شخصیت سازی ،شاگرد پروری و آینده ساز نقش محوری در شهرستان‌ها و استان‌های مختلف کشور داشته است.

ابراهیم تقی زاده با بیان اینکه تصور و تلقی نشود که دانشگاه پیام نور یک دانشگاه از راه دور و مجازی است افزود: دانشگاه پیام نور یک دانشگاه تر کیبی بوده که از،شیوه‌های آموزشی متعددی استفاده می‌کند.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور ادامه داد: هم حضور دانشجویان در کلاس حضوری و درکلاس‌های عملی تمام حضوری موجب شده بهترین خروجی از دانشجویان فارغ التحصیل داشته باشیم.

وی اضافه کرد: بارها ریاست پیشین و فعلی سازمان سنجش به دفعات عنوان نموده اند که بخش بزرگی از پذیرفته شدگان مقاطع مختلف متعلق به دانشگاه پیام نور بوده است.

تقی زاده بیان داشت: در آزمون‌های استخدامی، فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور در رتبه نخست پذیرفته شدگان بوده اند.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور گفت: دانشگاه پیام نور نظام تالیف منابع ،کتاب محوری دانشگاه و آزمون‌های کنکوری شاهد موفقیت های بسیاری از فارغ التحصیلان در آزمون های آینده باشیم.

وی با اشاره به حوزه معاونت آموزشی ابراز داشت: بخشی از سرفصل‌ها به سمت مهارت محوری برودایجاد باشگاه‌های مهارتی در دستور کار قرار گرفته و دروس به صورت مهارتی شده است.

تقی زاده خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور به عنوان یک دانشگاه پویا، متحرک و تاثیرگذار سهم بسیار خوبی در سامانه علم سنجی وزارت علوم داشته و در جایگاه دوازدهم تا چهاردهم در میان دوهزار دانشگاه و موسسات آموزشی کشور قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور افزود: این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور حدود ۳۷۰ هزار دانشجو در۳۶۰ مرکز و واحد دانشگاهی عهده دار مقاطع مختلف تحصیلی است.

معاون فرهنگی ،اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور نیز دراین مراسم اظهار داشت: در بیست و هفتمین جشنواره قرآن وعترت که دراستان فارس برگزار شد شش هزار و ۵۹۸ اثر در دبیرخانه به ثبت رسیده که در بخش معارفی دوهزار و ۲۶۸ اثر شامل احکام تفسیر، سیره معصومین و معارف مربوط به نماز می‌باشد.

وی افزود: در بخش آوایی هزار و۱۹۶ نفر شامل رشته حفظ ، دعاخوانی، قرآن و مداحی شامل شده است.

مهدی محمدی ادامه داد: در بخش نو آفرینی ۱۹۴ اثر در بخش هنری هزار و ۴۷۹ اثر، در بخش پژوهشی ۲۷۲ اثر، در بخش صحیفه سجادیه ۶۰۰ اثر در و در بخش فناوری ۶۶ اثر به دبیرخانه ارسال شد.

محمدی در پایان سخنان خود به بیست هشتمین جشنواره قرآن و عترت که در سال آینده برگزار خواهد شد اشاره کرد و از میزبانی استان کرمان برای جشنواره آتی خبر داد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=44904

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.