• امروز : دوشنبه - ۳ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 25 September - 2023

اخبار ویژه

تمبر دومین نکوداشت چهره های ماندگار میراث فرهنگی ایران رونمایی شد پیام تبریک مدیرعامل بیمه پارسیان به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار؛ بر مبنای میانگین سپرده‌های جاری در بانک گردشگری ۲ میلیارد ریال تسهیلات بگیرید آغاز برداشت محصول «کاملینا» از مزارع خرامه درخشش بدنسازان کرمانشاهی در رقابت های انتخابی تیم ملی / ۵ کرمانشاهی به تیم ملی دعوت شدند پرتفوی معادن تجلی افزایش یافت فهرست شعب کشیک بانک صادرات ایران برای دریافت ارز اربعین مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت /از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵۵۸ دستگاه کالای اساسی بین نیازمندان تحت حمایت کمیته امداد استان توزیع شده است. جمع‌آوری ۵۱۰ معتاد متجاهر در کلانشهر شیراز دستیابی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان به کسب دو افتخار در هفته دولت همراهی و همدلی خانواده بزرگ مالیاتی کشور، شایسته احترام است حدود ۷۰۰ هزار متر مربع از اراضی دولتی سیستان و بلوچستان رفع تصرف شد

0

تشدید نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شیراز

  • کد خبر : 27249
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
تشدید نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شیراز
فارس_ رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، بر رعایت جدی و دقیق شیوه نامه های بهداشتی از سوی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، تاکید کرد.

گیتی آنلاین_ دکتر «کمال فخرپور» با اشاره به شدت گرما در فصل تابستان و همچنین فساد زودهنگام مواد غذایی، گفت: رعایت نشدن شرایط نگهداری استاندارد مواد غذایی از سوی متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی، می تواند سلامت شهروندان با خطر مواجه کند.

او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه سوپرمارکت ها، باید دقت و حساسیت بیشتری در زمینه شرایط نگهداری مواد غذایی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه در فصل گرما داشته باشند.

مسوول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: طرح های ضربتی بازدید از سوپرمارکت ها با هدف نظارت بیشتر بر رعایت شرایط نگهداری و رعایت شیوه نامه های بهداشتی، به صورت شبانه روزی در حال اجرا است و با متخلفان بر اساس مقررات برخورد قانونی می شود.

مهندس «محمدحسین کیانفر» ادامه داد: یکی از نکات مهم در مورد نگهداری مواد غذایی، قرار ندادن مواد غذایی به ویژه آب معدنی، انواع روغن و تنقلات از جمله چیپس و پفک، در محیط باز و در معرض نور آفتاب است؛ همچنین قرار دادن مواد غذایی در محیط باز علاوه بر آلوده شدن آنها به گرد و غبار و انواع میکروب ها و آلاینده های محیطی، به دلیل تابش مستقیم نور آفتاب به مواد غذایی، باعث تغییر کیفیت، فساد و سرطان زایی آنها می شود.

او تاکید کرد: رعایت شرایط نگهداری مواد غذایی در یخچال، فریزر و کنترل دمای آنها نیز اهمیت بسزایی در حفظ سلامت و کیفیت مواد غذایی دارد که این موضوع باید از سوی متصدیان مراکز تهیه و توزیع و خریداران مواد غذایی توجه شود.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=27249

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.