• امروز : شنبه - ۱۷ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 7 September - 2024

اخبار ویژه

انعقادتفاهم نامه همکاری مشترک بین شرکت ملی پست و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران برنامه «سلامت خانواده» زیرساخت برنامه پزشکی خانواده است، نه جایگزین آن/ ضرورت تقویت شبکه بهداشتی‌ و درمانی در مناطق شهری دیپلماسی علمی راهی برای بیان پیام صلح ایران به جهانیان مرکز تجزیه و مبادلات پست کشور؛ میزبان اردوی روایت پیشرفت وزارت ارتباطات «من شهید حسین عباسی عاشق موج ها هستم» متقاضی حضور در «سینماحقیقت» شد مشارکت شرکت نفت گچساران در جابه‌جایی زائران اربعین با اختصاص دو دستگاه اتوبوس دکتر افراسیاب رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد: آزادی ۴۶۱ نفر از زندانیان در سال ۱۴۰۳ دستگیری متهم به قتل در شادگان پوستر نمایش «بیدار شو» رونمایی شد ۱۰۰۰ واحد حمایتی طرح نهضت ملی مسکن هفته دولت در سیستان و بلوچستان به بهره برداری می رسد استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است دبیر اجرایی بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی‌ منصوب شد 

4

دامپزشکی بر کشتار دام در هیئات مذهبی در ایام تاسوعا و عاشورا نظارت می‌کند

  • کد خبر : 26425
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۱
دامپزشکی بر کشتار دام در هیئات مذهبی در ایام تاسوعا و عاشورا نظارت می‌کند
مدیرکل دامزشکی سیستان و بلوچستان گفت: دامپزشکی استان با 42 اکیپ ثابت و سیار بر ذبح دام در مراسمات ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ‌در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران در استان ساماندهی شده است.

گیتی آنلاین-به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، مدیر کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: دامپزشکی استان با ۴۲ اکیپ ثابت و سیار و با همراهی ۲۱ دامپزشک، ۴۱ ناظر بهداشتی و ۱۲ ناظر شرعی بر کشتار دام قربانی جهت تهیه نذورات در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی نظارت شرعی و بهداشتی خواهند داشت.

غلامرضا سرگزی افزود: توصیه می شود به منظور رعایت شرایط بهداشتی و اجتماعی، هیئت های مذهبی ، خیرین و شهروندان باید دام خود را از میادین و مکان‌های مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و عزاداران از کشتار دام در مکان های عمومی و مسیر تردد دسته های عزادارای، خودداری و کشتار در کشتارگاه های دام انجام دهند و از تماس مستقیم با خون دام که می تواند منشاء بیماری هایی از جمله تب کریمه کنگو، تب مالت و سایر عفونت های میکروبی باشد، جدا” خودداری نمایند.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان هشدار داد: هیات ها و افراد برای از بین بردن احتمالی برخی از عوامل بیماریهای زای دامی، از جمله عوامل بیماری تب کریمه کنگو و تب مالت، لاشه دام ذبح شده به صورت کامل حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و از قطعه‌بندی گوشت تازه بلافاصله بعد از کشتار بدون رعایت مدت زمان مزبور جداً خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: ادارات دامپزشکی شهرستان ها و شماره چهار رقمی ۱۵۱۲ برای ارتباطات مردمی به منظور انجام بازرسی های بهداشتی و شرعی و تایید سلامت لاشه و آلایش و ارائه مشاوره فعال هستند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=26425

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.