به گزارش گیتی آنلاین خوزستان- امیرحسین حیاتی خبرنگار وفعال رسانه ای استان خوزستان طی یادداشتی پیرامون ریاست کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم به نمایندگان مجلس دوازدهم خوزستان نوشت:
با آغاز به کار مجلس دوازدهم، بحث انتخاب اعضای کمیسیون های تخصصی و ریاست این کمیسیون ها بسیار جدی وخصوصا رقابت نمایندگان بر سر ریاست کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم میباشد
درحالی که از مجتبی یوسفی برای تصدی ریاست کمیسیون انرژی نامبرده میشد و حال با توجه به انتخاب مجتبی یوسفی بعنوان عضو هیات رئیسه مجلس ایشان طبق مقررات نمی توانند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شوند.
برخی ها نیز از کعب عمیر نماینده شوش بعنوان گزینه ریاست این کمیسیون نام میبردن؛ ولی حال که امیر حیات مقدم قصد نشستن بروی کرسی ریاست کمیسیون انرژی را دارد. کعب عمیر شانسی برای نشستن بروی ریاست این کمیسیون ندارد و از این کرسی بسیار دورشده است. امیرحیات مقدم باتوجه به سابقه دوساله استانداری اش در این استان نفتخیز و موقعیت استراتژیک حوزه انتخابیه اش می تواند مطلوب ترین گزینه ریاست این کمیسیون باشد و به عنوان شانس نخست ریاست کمیسیون انرژی می توان به ایشان اشاره کرد.
اینجانب بعنوان عضو کوچکی از جامعه رسانه ای استان خوزستان از نمایندگان مجلس دوازدهم استان خوزستان تقاضا دارم برای حفظ صندلی ریاست کمیسیون انرژی در استان خوزستان دیگر نمایندگان با امیر حیات مقدم متحد شوند و بدانند کوچکترین درنگ باعث از دست دادن این کمیسیون مهم و انتقال آن به نمایندگان استانهای دیگر خواهد شد که هیچ ارتباطی به آنان ندارند.