نشست خبری فرهاد زیویار استاندار لرستان و محمدرضا هادوی مدیرعامل موسسه راهسازه قرارگاه خاتم (ص) با حضور احمدرضا دالوند معاونت عمرانی استانداری لرستان و محمدباقر احمدی چگنی فرماندار خرم آباد در سالن جلسات شهید نعمت الله سعیدی در ایستگاه مرکزی پروژه راه آهن دورود_ خرم آباد برگزار شد .
محمدرضا هادوی در ابتدای کلام با بیان اینکه ۱۷ قطعه تونل در مسیر راه آهن دورود_ خرم آباد است، خبری خوش داشت: اصحاب رسانه خود را برای سال آینده آماده کنند زیرا شرایط ویژه ای در سال آینده خواهیم داشت، باز شدن هر تونل یک جشن، این نوید را می دهیم که برای سال آینده این قبیل جشن ها را خواهیم داشت.
مدیرعامل موسسه راهسازه هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) به تاریخچه احداث پروژه راه آهن دورود _ خرم آباد گریزی اجمالی زد: قرارداد این پروژه عظیم در سال ۱۳۹۲ منعقد شد؛ تا سال ۹۷ پیشرفت ۳۹ درصدی داشت؛ متاسفانه در سال ۹۷ به دلایل مختلف بویژه مشکلات ریالی و اعتباری متوقف شد و در سال ۱۴۰۰ با سفر ریاست جمهور به لرستان استارت مجدد آن زده شد و با همت و پیگیری های دلسوزانه دکتر زیویار استاندار لرستان و زحمات دکتر دالوند معاونت عمرانی استانداری و مجموعه قرارگاه خاتمالانبیا(ص) از شهریور ۱۴۰۱ بصورت جدی پروژه مجدد آغاز به کار کرد.
وی افزود: از شهریور ۱۴۰۱ پیشرفت پروژه به ۴۵ درصد رسیده، مقرر شده از زمان سفر ریاست جمهور طبق زمان بندی ۴۰ ماهه، تا تیر ۱۴۰۴ پروژه به بهره برداری برسد که این مهم نیازمند برنامه ریزی های منظم است.
محمدرضا هادوی توضیحات جامعی در مورد این پروژه داد که تیتروار به آنها اشاره می کنیم: از سال ۹۲ تاکنون سه مرتبه این پروژه متوقف شده و در سومین قرارداد آن مقرر شده تا تیرماه ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد؛ کل پروژه ۱۱۴ کیلومتر است، این پروژه بخشی از پروژه عظیم راه آهن دورود_ خرم آباد_ پلدختر _ اندیمشک می باشد.
وی ادامه داد: همانگونه که مستحضر هستید این پروژه ۱۱۴ کیلومتر ریلی است،۷ ایستگاه دارد، دو ایستگاه تشکیلاتی در دورود و خرم آباد و ۵ ایستگاه هم در این ۱۱۴ کیلومتر احداث خواهد شد؛ که شامل: یک ایستگاه درجه ۲ و ۴ ایستگاه درجه ۳ خواهد بود.
مدیرعامل موسسه راهسازه هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) بیان داشت: پروژه راه آهن دورود_ خرم آباد دارای طویل ترین تونل ریلی خاورمیانه به طول ۴۵۸۸ متر است، هزینه های سرسام آوری دارد، ماهانه ۴۵ میلیارد تومان برای پروژه هزینه می شود؛ از شهریور سال گذشته تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد تومان صورت وضعیت انجام شده است.
اسماعیل چراغی مدیر برنامهریزی پروژه راهآهن دورود – خرمآباد نیز توضیحاتی در خصوص این پروژه به خبرنگاران ارائه داد.
خبرنگار: مریم نظری