به گزارش گیتی آنلاین کردستان ، در یکی ازجلسات استاندار جوان استان با مدیران کل چندین مجموعه ، در کارگروهی که تعداد معدودی خبرنگار حاضر بودند ، در مقطعی به درخواست جناب استانداراز خبرنگاران خواسته میشود که در ادامه جلسه حضور نداشته باشند .
در حمایت ویا شماتت جناب زارعی کوشا حرفی برای گفتن ندارم، اما میتوان به هم صنفی های خودمان عرضی داشته باشم ، که اگر مقام عالی دولت که هم مرد اخلاق است و هم مردمداری را خوب بلد هست وهم از جنس همین مردم دغدغه پیشرفت و توسعه این استان را دارد ، خواست موضوعی رسانه ای نشود ، خیلی دور از اخلاق تلقی ننماییم .
هرچند باید عرض کنم حرفم بوی مجیز گویی نمیدهد بلکه قصدم بیان سعه صدر اصحاب رسانه ست که اگر اشتباهی هم از مدیری سرزد ، در مقام نقد برآمدن کار شایسته ایست اما نادیده گرفتن صفات خوب شخص هم اندکی بی انصافیست .
ما مردم کردستان کم از دست مدیران غیر بومی که در صدد رنگین کردن رزومه برای پریدن به پستهای بالاتر به بهانه خدمت در سرزمین مجاهدتهای خاموش بودند نخوردیم ، حال چهارتا از جنس خودمان مدیر شده اند بجای اینکه در کنارشان کمک کنیم به اجرای بهینه طرحها ، زمینه را فراهم گنیم که سخن ناخرسند رحمانی فضلی را از زبان دیگر وزیر کشور بشنویم که کردستان شخص شایسته ندارد .
پس حال که مدیرانی از جنس همین مردم بر اریکه قدرت نشسته اند ، ضمن نقد سازنده همراهشان باشیم تا مثل نهادهای فرهنگی مان مجبور به واردات بی صادرات مدیر نباشیم ، نگارنده معتقد است ضمن حفظ شان وجایگاه رسانه و خبرنگار اگر مرد با اخلاق راس هرم استانداری کردستان ، بی احترامی هم به یک صاحب قلم کند ، در مقابل دردی که به اصحاب قلم و فرهنگ ورسانه با دهن کجی انتصابات قبیله ای و فامیلی در ارشاد اسلامی و حوزه هنری و شورای هماهنگی تبلیغات و صداوسیما و دیگر نهادهای فرهنگی وارد شده است ، نوازشی بیش نیست .
چرا صاحبان قلم به این زیبایی در برابر ، آسیبهای که به فرهنگمان خورده است ، برآشفته نمیشوند ، اگر چنین بر خوردی با خبرنگار در جلسه ای میشود این نقدبر مقام عالی دولت در کردستان هست که در حفظ جایگاه روابط عمومی که باز هم یک نهاد فرهنگی در مجموعه استانداری است کم لطفی و قصور شده است ، که اگر روابط عمومی وظیفه شناسی در مجموعه گذاشته میشد که تجربه روابط عمومی وهنرهای هشتگانه را برخوردار می بود ، به سهولت این رخداد نامیمون توسط روابط عمومی مدیریت میشد وچه بسا به مقام اصحاب رسانه ی حاضر درجلسه هم اهانت نمیشد .
دکتر زارعی کوشا خود یک روابط عمومی چی قهار است پس بایستی این مهم را مد نظر قرار دهند که مجریان صدا وسیما نمیتوانند مدیران روابط عمومی خوبی باشند ، محض رضای خدا سه تجربه مجری از صداوسیما برای آزمون و خطا کافیست ، دنبال روابط عمومی باشید که از جنس خود استاندار باشد تا توفیق اطلاع رسانی خدمات شایان دولت در هجمه ی بی خبری افکار عمومی سلب نشود.
نه خبرنگار و نه مجری نمیتواند این جایگاه به شدت تضعیف شده را ترمیم نماید ، چراکه اگر روابط عمومی مطلوب وجود داشت نه خبرنگاری از جلسه بیرون میشد و نه قلم صاحب قلمی اینگونه با دلشکستگی مجبور به دادخواهی وبازیافت جایگاه رفیع رسانه میشد.