در این مجمع که با حضور ۶۷/۵ درصد سهامداران حقیقی و حقوقی ، اعضاء هیات مدیره، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید، ریاست مجمع برعهده آقای مهدي طالبي بود، که خانم ژيلا سماواتي و خانم مليحه غني در مقام نظار اول و دوم و آقای عليرضا قادري به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند.
درادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته در طی سال مالی منتهی به ۱۴۰۱/۰۳/۳۱ و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده ۱۲۹ با تقسیم سود ۴۰۰/۲ ریال به ازای هر سهم به کار خود پایان دادند.
همچنین سازمان حسابرسي بهعنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و سازمان حسابرسي بهعنوان بازرس علیالبدل انتخاب گردید.
پیام هیات مدیره
طی دوره مالی مورد گزارش با کنترل موثر بر تعداد ۱۳ شرکت سیمان خاکستری و سفید، همچنین تعداد ۹ شرکت مرتبط با شرکتهای سیمانی بعنوان یکی از پنج هلدینگ مطرح در تولید سیمان فعالیت نموده و بالاترین سهم بازار را در بین سایر گروه های تولید سیمان کشور به خود اختصاص داده است.
شرکت همواره استراتژی حفظ و افزایش سهم خود در بازار سیمان و اقدامات اساسی جهت افزایش ارزش خالص داراییهای شرکت (N.A.V) در بازار سرمایه و استفاده بهینه از فرصت های موجود بازار را مدنظر قرار داده و با ظرفیت اسمی ۵/۱۸ میلیون تن تولید کلینکر معادل ۶/۲۱ درصد توان تولید کشور را در اختیار دارد و علی رغم بسیاری از مشکلات اقتصادی که بصورت سیستماتیک در سال های گذشته بر این صنعت اثر گذاشته که عمده آن در چالشهای کلان اقتصادی و شرایط حاکم بر کسب و کار و سودآوری بنگاه های سرمایه پذیر خلاصه می شود، افزایش هزینه های تولید، کاهش بودجه پروژههای عمرانی و قیمت گذاری دستوری نرخ سیمان، توانسته است با اعمال کنترل بر اداره شرکتهای تابعه و ورود آنها به بورس کالا در سال ۱۴۰۰ جمعا ۲/۱۵ میلیون تن سیمان تولید و تحویل داشته باشد که مقدار ۸۲ درصد آن در داخل مصرف شده و بقیه صادر شده است.
امید آن می رود که با تداوم فعالیت شرکت در مسیر برنامه های راهبردی، سال مالی جدید برای سهامداران محترم همراه با توفیق و خیر و برکت باشد.
هیات مدیره امیدوار است ضمن تایید و تصویب صورت های مالی و عملکرد شرکت، بتواند از رهنمودهای سازنده سهامداران محترم برای نیل به اهداف بالاتر شرکت استفاده نماید.
مرور كلي بر عملكرد هلدينگ در سال مالي مورد گزارش
– شرکت های تابعه پیشرو در توسعه اقتصاد سبز
– عرضه ۱۰۰ درصد محصولات شرکت های تابعه در بورس کالا
– افزایش سهام مدیریتی سیمان صوفیان(به میزان ۷ درصد)
– شرکت پیشرو سیمانی در حمایت از حقوق مصرف کنندگان
– بازنگري بر نامه اســـتراتژيك در كميته راهبردي هلدينگ و تصـــويب توســـط هيات مديره و تشـــكيل كارگروه هاي هم انديشي جهت تهيه برنامه هاي عملياتي.
– تشكيل جلسات با شركتهاي تابعه بمنظور بررسي برنامه هاي استراتژيك شركتهاي تابعه و ميزان دست يابي به اهداف استراتژيك آنها بر اساس شاخص هاي راهبردي و مدل BSC با استفاده از جداول TLR.
– برگزاری جلسات بررسي بودجه شرکتهای تابعه و اعمال نقطه نظرات اصلاحی
– تشکیل جلسات بررسي عملكرد ميان دوره اي سه ماهه، شش ماهه، نه ماهه و بودجه ساليانه شركتهاي گروه.
– انجام مراقبتهاي ويژه دركارخانه ها جهت اعمال مديريت بر توليد و فروش در شركتهاي تابعه.
– تأكيد بر توليد ســيمانهاي پوزولاني و آميخته با حفظ کیفیت استاندارد بمنظور کاهش بهای تمام شده كه در اكثر شــركتهاي تابعه تحقق يافته است.
– پيگيري فروش دارائيهاي غير مولد و مازاد بر نياز شركتهاي تابعه بمنظور تأمين بخشي از نيازهاي مالي.
– تأكيد بر ايجاد هم افزائي، بعنوان يكي از استراتژي هاي اصلي، بمنظور ايجاد ارزش افزوده .
– رســيدگي به وضــعيت تامين مواد اوليه اصــلي توليد شــركتهاي تابعه و پيگيري جهت رفع مشــكلات آنها جهت استمرار توليد دربلند مدت شركتها وارتقاء كيفيت و كاهش قيمت تمام شده .
– بررســـي كليه معادن مربوط به شـــركت هاي تابعه، و طبقه بندي شـــركت ها از نظر موقعيت معادن آن ها و برنامه ريزي جهت اداره معادن و بهره برداري از آنها بصورت علمي.
– تشکیل کمیته های حسابرسی، ریسک و ساماندهی شرکتهای زیان ده و کم بازده.
برنامه هاي آينده شركت به شرح زير ميباشد :
- برنامه ریزی جامع مدیریت هزینه و تجمیع خریدهای مشترک به منظور کاهش هزینه های خرید در شرکت های تابعه.
- خودکفایی در تولید پاکت AD STAR به منظور کاهش قیمت تمام شده شرکت های تابعه.
- تقویت هم افزایی در شرکت های تابعه به منظور افزایش منافع سهامدار.
- تقویت زیرساخت های صادرات در مبادی خروجی
- تعیین تکلیف پروژه های نیمه کاره به منظور بهره برداری، افزایش تولید به منظور افزایش منافع سهامداران.
- هماهنگي با انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان و شركتهاي گروه و همچنين با هلدينگ هاي سيمان در جهت اصلاح قيمت ها در بورس کالا
- اصلاح ساختار مالي از طريق اصلاح ساختار سرمايه شركتهاي فرعي گروه.
- اصلاح ساختار سازماني به منظور سهولت و بهبود جريان اطلاعات، انعطاف پذيري و چابكي و چرخش سريع اطلاعات.
- رعايت انضباط مالي در شركتهاي تابعه .
- تقويت سيستم كنترلهاي داخلي و شناسائي ريسك هاي شركتهاي تابعه.
- بررسي و بازنگري فرآيندهاي توليد در شركتهاي تابعه جهت كاهش هزينه ها و افزايش راندمان با رويكرد مهندسي مجدد.
- افزايش بهره وري در شركت هاي تابعه بمنظور افزايش درآمد و تأمين منافع سهامداران، كاركنان و ساير ذينفعان.
- عرضـه سـهام شـركتهاي غير بورسـي در بورس يا فرابورس بمنظور اسـتفاده از ارزش افزوده و همچنين نقد شـوندگي آنها در صورت بهبود شرايط بازار.
- اجراي پروژه هاي بهبود در شركتهاي تابعه و اندازه گيري درصد پيشرفت آنها بر اساس جدول TLR و همچنين اندازه گيري نتايج حاصل از انجام پروژه هاي بهبود بر شاخص هاي تعيين شده از چهار منظر جدول BSC .
- تلاش در جهت يافتن بازارهاي جديد و توسعه بازارهاي داخلي و خارجي.
- تأكيد بر تنوع محصول (توسعه محصول) شركتهاي تابعه از جمله توليد سيمانهاي آميخته و سيمان هاي ويژه .
- ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه مسائل زیست محیطی، مالیاتی، منابع انسانی، کار و تامین اجتماعی به شرکتهای تابعه.
- سیاست فروش دارائیهای راکد یا کم بازده و مازاد بر نیاز در جهت استفاده بهینه از منابع.
- استقرار و بروزآوري سامانه هاي مديريتي موثر در كليه شركتهاي تابعه .
- كنترل هزينه ها و افزايش بهره وري به منظور اعمال مديريت بر هزينه ها و حفظ و افزايش سودآوري و انتشار تجربيات موفق در شركت هاي تابعه.
- بهره گيري از توان حداكثري تخصصي كاركنان در شركت هاي فرعي گروه با تشكيل كارگروه هاي تخصصي بين واحدي و ايجاد و ارتقاء رويكردهاي بنچمارك.
- اصلاح ساختار منابع انساني شركت هاي فرعي گروه با بهره گيري از قوانين كار خصوصا قانون بازنشستگي مشاغل سخت و زيان آور و همچنين ارزيابي كار و زمان در دپارتمان هاي مختلف و ايجاد ساختار نوين منابع انساني.
- انجام مميزي آب در كارخانجات با توجه به محدود بودن منابع آبي .
«گزارش تکمیلی بزودی در سایت و نشریه»