به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین خراسان رضوی در مشهد، حمیدرضا کافینیا، مدیرعامل سازمان آتشنشانی مشهد، با اشاره به آمار عملیات این سازمان در سال جاری، اظهار کرد: روزانه حدود ۶۳ عملیات توسط آتشنشانان مشهد انجام میشود که از این تعداد، ۲۳ مورد مربوط به آتشسوزی و ۴۰ مورد مربوط به امداد و نجات است.
وی با بیان اینکه میانگین زمان امدادرسانی به آتشسوزی در سال جاری ۴ دقیقه و ۳۳ ثانیه بوده است، گفت: این زمان در مقایسه با میانگین کشوری که ۴ تا ۷ دقیقه است، نشاندهنده عملکرد سریع و قابل قبول آتشنشانان مشهد است.
کافینیا به تجهیز آتشنشانی مشهد به پیشرفتهترین تجهیزات در کشور اشاره کرد و گفت: تلاش میشود سال آینده به پهپاد خاموشکننده آتش نیز مجهز شویم تا بتوانیم در عملیات اطفای حریق، بهویژه در مناطق صعبالعبور، از این تجهیزات استفاده کنیم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی مشهد از تغییر رویکرد این سازمان به سمت ساختمانهای خوداطفا در آتشسوزیها خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۷۰۰ نیروی سازمانی در قالب اداری و عملیاتی در آتشنشانی مشهد فعالیت میکنند و تلاش دارند تا با ارتقای سطح ایمنی شهر، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.
کافینیا در ادامه به معرفی آمار مربوط به ساختمانهای ناایمن در مشهد پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون، ۱۰۷ ساختمان ناایمن به مراجع قضایی معرفی شدهاند که ۴۵ مورد از این تعداد مربوط به مراکز بهداشتی و درمانی به عنوان ساختمانهای “با اهمیت زیاد” بوده است.
وی همچنین از صدور اخطار برای ۸۰ ساختمان ناایمن در سطوح “با اهمیت خیلی زیاد”، “با اهمیت” و “متوسط” خبر داد و گفت: ساختمانهای “با اهمیت” نظیر مدارس، مساجد، سینماها، ورزشگاهها، فروشگاههای بزرگ و جایگاههای سوخت است که در اولویت بازرسی ایمنی قرار دارند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی مشهد با اشاره به آمار تماسهای برقرار شده با این سازمان گفت: روزانه بیش از ۲ هزار تماس تلفنی با این سازمان برقرار میشود که از این تعداد، ۲۲ درصد مزاحمت و ۵۰ درصد نیز تماس اشتباهی بوده است.
وی در پایان از تدوین طرح جامع ایمنی شهر مشهد خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای سطح ایمنی شهر و پیشگیری از بروز حوادث ناگوار تدوین شده است و بهزودی به اجرا در خواهد آمد.
انتهای پیام/