• امروز : دوشنبه - ۲۸ خرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 June - 2024

اخبار ویژه

کشف ۱۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای استان آذربايجان غربی صورتهای مالی شرکت مروارید هامون تصویب شد شرکت بين المللي توسعه ساختمان ؛ به تاخت سوي پيشرفت افزایش راندمان تولید و سودآوری در سیمان کردستان/از صادرکننده برتر و کارفرمای شایسته تقدیر تا واحد تولیدی ممتاز و حامی محیط زیست ۹۶ کیلومتر کریدور بزرگراهی در استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد اعلام همبستگی نظام سلامت ایران با مردم مظلوم فلسطین/ رایزنی برای اعزام تیم های درمانی ایران به غزه با درخشش دو کارمند شرکت ملی پست؛تیم ملی هاکی سالنی ایران قهرمان آسیا شد «خلاقيت و نوآوری» ضامن بقای «صنعت پست» است بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پردیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز بخش کشاورزی نمونه عینی جهش تولید با مشارکت مردم است روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، به عنوان چهره برتر روابط عمومی استان معرفی شد درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان

5

نی ریز یکی از قطب های تولید انجیر فارس است

  • کد خبر : 28072
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲
نی ریز یکی از قطب های تولید انجیر فارس است
فارس_ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز گفت: استان فارس نخستین تولید کننده انجیر در ایران است و شهرستان نی‌ریز یکی از قطب های تولید کننده انجیر استان می باشد.

گیتی آنلاین_ علیرضا بصیری ضمن بیان این مطلب از شروع برداشت انجیر نی ریز خبرداد و گفت: همه‌ساله از اوایل مردادماه عملیات برداشت این محصول در باغ های دیم شهرستان شروع می شود و تا نیمه مهرماه ادامه می یابد.

وی با اشاره به اینکه انجیرستان‌های دیم نی‌ریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است؛ ابرازکرد: قریب به ۵۰۰۰‌ هکتار از اراضی شهرستان به کشت این محصول اختصاص دارد که ۴۰۰۰ هکتار آن مثمر است و به دو صورت تر(تازه خوری) و خشک به بازار عرضه می شود.

به گفته بصیری؛ با توجه به کاهش بارندگی‌های سال زراعی جاری و خشکسالی اخیر پیش‌بینی می‌شود با کاهش ۴۰ درصدی محصول مواجه باشیم که در مجموع میزان محصول تولیدی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

او تاکید کرد: عواملی چون طغيان آفت كنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش بادهاي شديد و ايجاد اختلال در فعاليت زنبورهای گرده‌افشان در عملکرد نهایی محصول تاثیرگذار است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه انجیر نی‌ریز به کشورهای هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود، تصریح کرد: نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث شده است که این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مناسب از منطقه خارج شود.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=28072

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.