• امروز : دوشنبه - ۱۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 9 September - 2024
4

همه علیه یک نفر در نبرد لیست‌ها

  • کد خبر : 50673
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
همه علیه یک نفر در نبرد لیست‌ها
گیتی‌آنلاین- انتخابات 1403 در حالی با اعلام نتایج به پایان رسید که «عطا بهرامی» اقتصاددان عضو لیست «صبح ایران» پدیده این دور از انتخابات بود که باوجود شکست در انتخابات، بیش از همه مورد توجه تریبون‌های رسانه‌ای دشمنان ودوستان انقلاب اسلامی قرار گرفت.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو مرحله طی۱۱ اسفند ۱۴۰۲ و ۲۱ اردیبهشت امسال برگزار و تکلیف وکلای مردم در این دوره مشخص شد. پیش تر در ۱۱ اسفند ۲۴۵ منتخب به مجلس شورای اسلامی راه یافتند و در دور دوم هم ۴۵ منتخب از ۲۲ حوزه انتخابیه توسط مردم برگزیده شدند.
از این ۴۵ منتخب در دور دوم، ۱۶ نفر دیگر از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و پردیس راهی بهارستان شدند که اسامی آنها به شرح زیر است.
بیژن نوباوه ۲۷۱۰۹۴ رأی
محمد سراج ۲۴۸۹۲۷ رأی
ابوالفضل ظهره‌وند ۲۳۹۷۱۹ رأی
حسین صمصامی ۲۳۶۹۲۱ رأی
ظهره‌ لاجوردی ۲۳۰۰۳۳ رأی
احمد نادری ۲۲۷۷۳۶ رأی
ابراهیم عزیزی ۲۲۵۶۰۷ رأی
سمیه رفیعی ۲۲۲۵۴۴ رأی
پیمان فلسفی ۲۱۸۹۱۰ رأی
ابوالقاسم جراره ۲۱۸۷۷۱ رأی
مرتضی محمودی ۲۱۱۸۶۰ رأی
مجتبی رحماندوست ۲۱۱۱۶۹ رأی
عبدالحسین روح‌الامینی ۲۰۰۸۶۵ رأی
مجتبی زارعی ۲۰۰۳۸۰ رأی
زینب قیصری ۱۹۹۲۰۸ رأی
انتخابات در حالی تمام شد که بیشتر افراد منتخب، افراد مشترک لیست های متعدد اصولگرایان بودند.

حمله مثلث رانتخواران، پوپولیست‌ها و براندازان به یک نفر

در میان لیست های مطرح شده برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، لیست «صبح ایران» که به خاطر حمایت «علی اکبر رائفی پور» از فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از این لیست، به لیست رائفی پور معروف شده است، بیش از همه مورد توجه دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفت.
این لیست، ۱۳ داوطلب خود را برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، در معرض انتخاب مردم قرار داد که تعداد قابل توجهی از اعضای این لیست که با لیست های دیگر نیز مشترک بودند توانستند به مجلس راه یابند.
۱- ابوالفضل ظهره‌وند
۲. عطا بهرامی
۳. علی تهرانی‌مقدم
۴. سمیه گلپور
۵. ابراهیم عزیزی
۶. بیژن نوباوه‌وطن
۷. احمد نادری
۸. زینب قیصری
۹. پیمان فلسفی
۱٠. سمیه رفیعی
۱۱. صالح اسکندری
۱۲. سیدمرتضی محمودی
۱۳. ابوالقاسم جراره
انتشار لیست بالا بیشترین واکنش را در میان دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی داشت و لیستی بود که دشمنان انقلاب اسلامی بیش از همه لیست ها به آن حمله کردند و اعضای آنرا آماج تهمت های ناروا قرار دادند.
«عطا بهرامی» نفر دوم این لیست را می توان «پدیده» دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی ارزیابی کرد زیرا بیش از همه مورد حمله دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفت و در صدر توجه قرار داشت.
در شرایطی که ضدانقلاب خارج نشین و برانداز، دکتر بهرامی را اقتصاددانی مزدور اعلام کرد و از گروه های سلطنت طلب تا مارکسیست های وابسته به جریان های محارب رجوی و کومله و پژاک، وی را نفوذی جمهوری اسلامی اعلام کردند، این اقتصاددان از حمله پوپولیست ها و رانتخواران هم در امان نبود.
رانتخواری معضل همه اقتصادهای نفتی و کشورهای تک محصولی است زیرا دولت ها به هر دلیلی و با هر توجیهی سعی دارند به برخی کالاها یارانه بدهند تا اقشار آسیب پذیر از گزند تورم در امان بمانند غافل از اینکه بخش عمده این یارانه ها نصیب رانت خواران می شود.
در این میان، تریبون های رسانه ای قاچاقچی های سوخت که هر سال میلیون ها دلار از محل قاچاق این محصول درآمد دارند نیز به این لیست حمله کرده و با انتشار فایل تقطیع شده فیلمی از «عطا بهرامی» اقتصاددان عضو این لیست، مدعی شدند که این لیست خواهان افزایش قیمت بنزین تا ۵۰ هزار تومان است.
قاچاقچی های سوخت در حالی مدعی هستند که دلشان برای افزایش تورم و قشر مستضعف می سوزد که هیچگاه درباره گرانی دیگر کالاها یا حتی قیمت ارز، حرفی نزده اند.
سئوالی که اقتصاددانان مطرح می کنند این است که در حالی که همه کالاها تورم فزاینده داشته، چرا باید قیمت بنزین از آب ارزان تر باشد؟ مابه التفاوت قیمت واقعی بنزین و قیمت کنونی آن به جیب چه کسانی می رود؟ آیا قشر مستضعف و آسیب پذیر که توان خرید حتی یک پراید قراضه را هم ندارند از این تفاوت قیمت فاحش سود می برند؟
آنها که از همین حالا نگران رفتن امثال دکتر بهرامی به مجلس آینده هستند توضیح دهند که نگران چه هستند؟ آیا باز هم قرار است فنر ارز و بنزین و دیگر کالاهای شاخص کشیده شود تا در آینده نه چندان دور با باز شدن فنر، حضرات پول پارو کنند! آیا مگر نه این است که دولت رئیسی آمد که فنر، فنرسازان و فنربازان را بشکند!
البته فقط ضدانقلاب و رانتخواران نبودند که علیه دکتر بهرامی برنامه ساختند و رسانه ها را شارژ کردند پوپولیست های عوامفریب هم در این میان داد واویلا و واسفا سر دادند که یکی آمده می خواهد بنزین را ۵۰ هزار تومان کند و مملکت را به آشوب بکشد.
آقایان پوپولیست! دوستان عزیز! بنزین همین الان هم ۵۰ هزار تومان شده چون همه کالاها، به قیمت معادل بنزین ۵۰ هزار تومان فروخته می شوند. آیا شما روغن یا برنج یا گوشتی که می خرید قیمتش معادل همان قیمت چند سال پیش است که الان باید بنزین را به قیمت چند سال پیش بخرید! پس دوستان عزیز مغلطه نکنید! مردم را چه فرض کرده اید!
آقایانی که رای نیاوردن دکتر عطا بهرامی در «نبرد لیست‌ها» را نه به «نئولیبرالیسم» اعلام می کنید وقتی که فنر آزاد شد و توده مستضعفین به خاک سیاه نشستند و دارندگان رانت های مختلف از جمله صاحبان رانت های اطلاعاتی، از فرش به عرش رفتند آنوقت تاریخ قضاوت خواهد کرد که چه کسی طرفدار سرمایه داری است؟

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=50673

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.