گیتی آنلاین_ عبدالرسول جوکار با بیان اینکه روند برداشت پیاز از اواسط اردیبهشت در شهرستان کوار آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: برداشت از مزارع کشت نشایی که زود کاشت هستند آغاز شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۸۵ درصد از مزارع پیاز با دستگاه های بذرکار و مابقی به صورت نشایی و دستی کشت شده است، اظهار کرد: کشت نشایی افزایش بهره وری از منابع تولید خصوصاً آب، کاهش بیش از ۵۰ درصدی میزان مصرف بذر و افزایش قابل توجه تولید و یکنواختی محصول را به همراه دارد.
او ابراز کرد: محصول پیاز شهرستان کوار علاوه بر فروش در بازارهای داخلی، به کشورهای حوزه خلیج نیز صادر می شود.