گیتی آنلاین-به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سیستان و بلوچستان به نقل فرمانداری شهرستان زابل، کمیته برنامه ریزی شهرستان زابل با موضوع بررسی آخرین وضعیت تخصیصی اعتبارات سال ۱۴۰۲و پیشنهاد اعتبار برای پروژه های شاخص در سال ۱۴۰۳ با حضور مهرداد عرب اول رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سیستان و بلوچستان، فرماندار زابل، معاونین فرماندار،بخشداران بخش مرکزی وکرباسک، و مسئولین دستگاه های اجرایی شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری ویژه زابل برگزارشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سیستان و بلوچستان در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان زابل تاکید کرد: مدیران توجه داشته باشند تخصیص اعتبار پروژه های سال ۱۴۰۳بر مبنای رشد اقتصادی است که قرار است مردم از آن بهره مند شوند در غیر این صورت پروژه های که پیشرفت فیزیکی آن کمتر از ۲۰درصد باشد و نتواند با اعتباری که پیش بینی شده است به پایان برسد حذف خواهد شد.
عرب بیان کرد: پروژه ها بر اساس اولویت و نیاز سنجی که توسط دستگاه مرتبط شهرستانی و استانی در نظر گرفته شده با هماهنگی این فرمانداری اعتبار آن مصوب و تخصیص خواهد یافت.
درادامه برخی از مسئولین ادارات شهرستان در راستای آخرین اقدامات و پروژه های دردست اقدام گزارشی را ارائه نمودند
در پایان فرماندار زابل با اهدا لوح از زحمات دکتر عرب رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی تقدیر و تشکر کرد.