گیتی آنلاین_ علی علی پور، تصریح کرد: پوشش گیاهی بسیار مناسب (درختان کنار)، مساعد بودن شرایط جغرافیایی و… جهت تقویت و توسعه زنبورستان ها، زنبورداران استان های همجوار(یزد، اصفهان، چهارمحال بختیاری، همدان و …) و مناطق شمالی استان فارس را راغب به کوچ به این شهرستان نموده است که پیش بینی می شود بیش از ۱۶۰هزار کلونی در این شهرستان اسکان داده شود.
این مقام مسئول بیان کرد: به منظور تولید اقتصادی و جلوگیری از ضرر و زیان زنبورستان ها تمامی زنبورداران ملزم به رعایت فاصله قانونی از یکدیگر هستند که این مهم در صدور مجوز اسکان به تمام زنبورداران توصیه می گردد.
وی اظهار کرد: با توجه به شکوفه نشستن درختان کناراز هر کندو به طور متوسط بین۵-۸ کیلوگرم عسل کنار می توان برداشت که با توجه به حجم کندوهای مستقر در شهرستان پیش بینی می شود بیش از ۱۴۰۰تن عسل، ۲۰ کیلوگرم گرده گل، ۱۲۰ کیلوگرم موم و یک و نیم کیلوگرم بره موم در این شهرستان تولید شود.
علی پور افزود؛ کنار جنوب بیش از سایر درختان نواحی گرمسیری رشد میکند، پوشش خوب کنارها در تمام نقاط شهرستان چشم انداز خوبی را ایجاد نموده به طوریکه می توان این شهرستان را یکی از قطب های تولید عسل کنار در فصل پاییز دانست.