به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین از خراسان رضوی دکتر محمد دهقانیفیروزآبادی در نشست خبری قرارگاه عملیاتی خدمت به زائرین اظهار کرد: در حوزه اورژانسهای پیش بیمارستانی و بیمارستانها ۲۶۷ پایگاه اورژانس ۱۳۲ شهری و ۱۳۵ جادهای، ۴ پایگاه امداد هوایی، ۱۶ موتورلانس و ۷ دستگاه اتوبوس آمبولانس فعال هستیم.
وی ادامه داد: اورژانس ۱۱۵ مشهد و مرکز عملیات دانشگاه اورزانسهای هوایی مشهد، سبزوار، نیشابور و گناباد در این ایام در حالت آمادهباش هستند و در کنار آن همکاری اورژانس ۱۱۵ کشور را داریم تا که ۱۷ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۶ دستگاه موتورلانس و ۲ اورژانس هوایی فعال خواهند بود.
دهقانیفیروزآبادی بیان کرد: ۲ بیمارستان صحرایی در ملکآباد و باب الرضا(ع) با همکاری سپاه امام رضا(ع) و آستان قدس رضوی فعال میشود، ضمن اینکه بیمارستانهای طالقانی، شهید کامیاب، شهید هاشمینژاد و ولایت بهطور ویژه در موضوع سوانح و سایر بیمارستانها در سایر حوزه خدماترسانی دارند، ما از ظرفیت تمامی بیمارستانهای غیردانشگاهی جهت اجرای هرچه بهتر ماموریت ویژه این ایام بهرهمند هستیم.
سرپرست معاونت درمان تصریح کرد: فعالیتهای غیراورژانسی بیمارستانها کاهش یافته تا که تمرکز بر اقدامات اورژانسی باشد و از تمامی پرسنل بیمارستانی خواستهایم که در آمادهباش کامل باشند. بیمارستانهای صحرایی از امکانات کامل برخوردارند، اما اگر خدای نکرده موردی بود که نیاز به اعزام به بیمارستان داشت این کار به سرعت توسط آمبولاسها و بالگردهای مستقر در محل انجام میشود.
وی عنوان کرد: تمهیدات ویژهای برای بیمارستانهای حضرت قائم(عج) و امام رضا(ع) و دیگر مراکز درمانی بهخصوص در محدوده حرم مطهر رضوی تدارک دیدهایم تا که تمامی بیمارستانها از آمادگی کامل برخوردار باشند.
وی تصریح کرد: زائرانی که از طریق پایگاههای سلامت و کد ارجاع به بیمارستانها انتقال یابند خدمات فرانشیز بستریشان رایگان خواهد بود.
در ادامه دکتر علی روحبخش، سرپرست معاونت غذاودارو بیان کرد : ۷۷۴ داروخانه در مشهد داریم که ۱۰۹ تا شبانهروزی است، در اطراف ۱۲ شبانهروزی و ۳۶ روزانه داریم. فعالیت روزانه تا ساعت ۲۲ بوده و در این ایام مجوز فعالیت تا ساعت ۲۴ به موارد اطراف حرم مطهر رضوی داده شده است. وی گفت: شرکتهای پخش و توزیع دارو کشیک و نیروی فوق العاده گذاشتهاند تا که تامین بهموقع دارو و شیرخشک موردنیاز مردم را داشته باشند. کمبود دارو مشکل کل کشور بوده و تنها مختص مشهد و خراسان رضوی نیست، اما همواره تلاش کردیم که عدد ۷.۵ درصد سهمیه کشوری را برای ایام دهه پایانی ماه صفر افزایش دهیم تا که نیازهای دارویی و شیرخشک زائران و مجاوران تامین باشد.
سرپرست معاونت درمان اضافه کرد: بار جدید شیرخشک بهزودی تحویل داروخانهها میشود، ضمن اینکه رفع مشکل فاکتور ۸ هم در حال پیگیری است و هماکنون ۲ شرکت در بحث تولید این دارو فعال است.
دکتر محمد دهقانیفیروزآبادی گفت: بازرسی از داروخانهها بهطور مستمر در این ایام صورت میپذیرد تا اگر خدای نکرده مشکلی بود بلافاصله اقدام و برخورد لازم صورت پذیرد.
دکتر محمد پهلوان در ادامه این جلسه عنوان کرد: حوزه رسانه و اطلاعرسانی دانشگاه از قبل از اربعین حسینی انتشار اخبار دهه پایانی ماه صفر را آغاز کرده و این اخبار به سرعت در سایت و رسانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر میشود.
وی عنوان کرد: در این ایام استودیوی ویژه دهه پایانی ماه صفر در دانشگاه علوم پزشکی مشهر فعال شده و گزارشهای مستمر آن با حضور مسئولان، متخصصان و کارشناسان تولید و پخش میشود.
وی بیان کرد: ما همه ساله انعکاس اخبار زیادی در حوزه سلامت داریم که بخشی از آنها با محوریت دهه پایانی ماه صفر و حفظ سلامت تمامی زائران و مجاوران امام رضا(ع)، بهویژه زائران پیاده امام مهربانیها تولید و منتشر شده است.
انتهای پیام/