• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

احداث ۲۱ هکتار گلخانه جدید در شهرستان گلشن افتتاح ۶۵ پروژه بخش کشاورزی در شهرستان هامون جشنواره «جاده سبز» می‌تواند بین‌المللی شود حضور مربی و بازیکن ایرانی در لیگ هندبال آمریکا /;دو ایرانی به عضویت تیم هندبال لس آنجلس آمریکا در آمدند. تعرفه تجاری ایران و روسیه تا پایان سال صفر می‌شود اجرای طرح توانمند سازی زنان روستایی در روستاهای منطقه سیستان ضرورت در دستور کار قرار گرفتن ۳ پروژه ملی «آزادراه حرم تا حرم»، «قطار سریع‌ السیر تهران-مشهد» و «شهر فرودگاهی» توسط مجلس شورای اسلامی آیین گرامیداشت روز ملی ایمنی و آتش نشانی در پتروشیمی غدیر برگزارشد. مجمع نکوهداشت غدیر، احیاگر سیره غدیری امام رضا (ع) در مشهد/ شخصیت غدیری امام رضا (ع) مغفول مانده مطالعه تقاطع غیر همسطح در محدوده بلوارهای سیلو(شهید کچویی) شهر فردیس آغاز شد سرگذشت لارا باجولوند و هادی مهدیخانی شهید زنده مدیر کانون بسیج مهندسین صنعت و معدن ناحیه بقیه الله شیراز منصوب شد

3

آذربایجان غربی، قطب تربیت قضات

  • کد خبر : 55149
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱:۰۵
آذربایجان غربی، قطب تربیت قضات
رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: استان آذربایجان غربی به قطب تربیت قضات تبدیل شده است.

ب‍ه گزاش پایگاه خبری گیتی آنلاین، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به مناسبت هفته قوه قضائیه در گفتگو با خبرنگاران با تقدیر از همکاری اصحاب رسانه در انتشار فعالیت های دستگاه قضا در استان با اشاره به اقدامات انجام گرفته در کاهش زمان رسیدگی به پرونده های قضایی گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌ها از بیش از ١٢٠ روز به کمتر از ٧٠ روز رسیده و در اجرا ی پویش “به عشق امام می بخشم” ١۴۴ فقره قتل نفس هم منجر به صلح و سازش شده است.

ناصر عتباتی ادامه داد: ۵۷۶ هزار و ۹۵۶ فقره پرونده در سامانه مربوطه طی سال گذشته ثبت و قضات در محاکم مختلف نسبت به بررسی آنها اقدام کرده اند که رقم بسیار قابل توجهی به شمار می رود.

وی اضافه کرد: بیشترین پرونده ها در این مدت مربوط به مالباختگی، جعل، کلاهبرداری و تهدید بوده است.

مقام عالی قضایی آذربایجان غربی با اشاره به برگزاری ده‌ها کارگاه آموزشی برای قضات، وکلا و جامعه هدف دستگاه قضا در استان افزود: کمبود قاضی یکی از چالش های سیستم قضایی در استان است که در این زمینه مجوزهای لازم جهت تربیت قضات برای اولین بار در این استان کسب شد تا با جذب ۸۴ قاضی جدید به سیستم قضایی استان، تعداد قضات در استان به ۳۹۷ نفر رسید.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: هم اکنون آذربایجان غربی به قطب تربیت قضات تبدیل شده است و دوره های کارآموزی سردفتری نیز با ظرفیت ۱۰۰ نفر آخرین دوره آموزشی در هفته گذشته بود که اکنون نیز روند آموزشی آن همچنان ادامه دارد.

عتباتی ارزش ریالی صدور احکام جایزگزین در استان را در سال گذشته ٨ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر محکوم مالی زیر دویست میلیون تومان در زندان نداریم و هفتصد نفر ازمحکومان جرایم غیر عمد در انتظار کمک خیرین برای آزادی از زندان هستند.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی بخشش و کار خیر اضافه کرد: طی سال گذشته ۵۵۰ میلیارد ریال کمک مردمی برای آزادی زندانیان جمع‌آوری شد که بسیار قابل توجه است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی نسبت به افزایش مهریه‌های ازدواج هشدار داد و گفت: خانواده‌ها و جوانان باید در هنگام مراسم و امضای سند ازدواج به میزان مهریه و توانایی شخصی دقت کافی را داشته باشند.

عتباتی مشکل اصلی اکثر پرونده‌های قضایی را عدم آشنایی عموم مردم با مسائل حقوقی و شیوه‌های معامله و داد و ستد عنوان و خاطر نشان کرد: جامعه نباید از در اثر بی اطلاعی حقوقی دچار مشکلات قضایی شود.

وی بر افزایش سواد رسانه‌ای و آگاهی‌های حقوقی از سوی رسانه ها تکید کرد و گفت: همه فعالین رسانه ای، مجازی و فرهنگی و اجتماعی باید در این مسیر پای کار باشند تا مشکلات به حداقل برسد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی همچنین از فعالان رسانه ای خواست: اهمیت مشارکت حداکثری در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و نقش قوه مجریه در ساختار اداری کشور شد.

مقام ارشد قضایی استان در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده مدیریت شهری ارومیه و شهردار اسبق هم گفت: بر اساس اعتراض و درخواست اعاده دادرسی روز یکشنبه بیست و هفتم خرداد ماه در شعبه هم عرض در استان انجام گرفت و به زودی نتایج بررسی مجدد و آرای نهایی در اختیار افکار عمومی قرار می‌گیرد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=55149

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.