گیتی آنلاین_ فاطمه عسکری گفت: برگزاری آیین تعزیه و شبیه خوانی به علت این که بصورت زنده برگزار می شود باعث تداعی شدن واقعه عاشورا در ذهن مخاطبان می شود و علاوه بر این به ترویج فرهنگ عاشورایی کمک بسیاری می کند اثرات تربیتی مناسبی نیز برای کودکان و نوجوانان بر جای می گذارد.
وی افزود: رکن اساسی مجالس تعزيه بر بنياد فرهنگ عامه و بر زمينه انديشه و احساس و اعتقادات عامه مردم کوچه و بازار بنيان گرفته است و ساخت و پرداختی ساده و زبان و بيانی روان و عامه فهم دارد، از اين رو تعزيه نامه ها در زمره ادبيات عامه و در مجموع فرهنگ مردم قرار میگيرند.
وی افزود: در فرهنگ شهادت وارهيدگی از اين جهان، حقيقت جويی، دليری، ايثارگری و دادجويی و ارزش، و وابستگی به اين جهان، حق کشی، جاه طلبی، خشونت، زورگويی، ستمگری و بی عدالتی ضدارزش به شمار میروند.
عسکری گفت: تعزيه در القای مجموعه اين ارزشها و ضدارزشها به مردم و آموزش رفتار و خصائل سازگار با ارزشهای والای شهادت و تعيين يک هويت فرهنگی در رفتار و اخلاق جمعی مردم جامعه نقشی سخت مؤثر داشت.
وی یکی از اهداف اجرای تعزیه توسط فرزندان مرکز را افزایش سطح فرهنگی و ارتقاء معنویت و توجه به تربیت صحیح دینی در این مرکز برشمرد و افزود برنامه شور حسینی هم یکی از برنامههای فرهنگی و مذهبی در این راستا برای سومین سال متوالی توسط خیرین مشارکت و توسط فرزندان اجرا می شود.
عسکری در پایان از خیرین و خیراندیشان که مقدمات لازم ، مدیران مراکز و مربیان دو مرکز که اهتمام ویژه ای برای اجرای تعزیه امسال توسط کودکان بی سرپرست عطر یاس نبوی داشتند تقدیر و تشکر نمود.