• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 29 March - 2025

اخبار ویژه

اکران آنلاین «قطع فوری» تمدید شد سرشماری عمومی کشاورزی ابزاری موثر در توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم سیستان و بلوچستان استفاده از هوش مصنوعی در اولویت برنامه های معاونت بهداشت/ ضرورت تامین نیروی انسانی تخصصی بهداشت حرفه ای در عرصه بازرسی مدیرکل کمیته امداد استان یزد منصوب شد ایجاد اشتغال و کمک به محرومان مصداق عمل صالح است دانش‌آموز ورزشکار ناحیه سه شیراز، مقام اول مسابقات کاراته کیوکشین خاورمیانه را کسب کرد  دو انتصاب جدید در جشنواره «اتقان» 97 میلیارد ریال تسهیلات بخش کشاورزی شهرستان مرودشت جذب شد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی مطرح کرد: توسعه صنعتی آذربایجان‌غربی با ۱۵ طرح جدید دفاع مقدس نمونه‌اي از تجلي اراده خداوند در حمايت از حق عليه باطل بود دانشگاه ارومیه میزبان همایش بین‌المللی جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی هنرمندان استان فارس تا ۱۵مهر می‌توانند آثار خود را به بخش ویژه «جایزه شیراز » در سومین جشنواره بین المللی چند رسانه ای میراث فرهنگی ارسال کنند 

2

اعلام همبستگی اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فارس با مردم فلسطین در روز جهانی قدس

  • کد خبر : 87595
  • ۰۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
اعلام همبستگی اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فارس با مردم فلسطین در روز جهانی قدس
فارس_ مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان فارس از حضور اصحاب و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فارس در راهپیمایی روز جهانی قدس برای اعلام همبستگی با مردم مظلوم فلسطین خبر داد.

گیتی آنلاین_ حجت الاسلام والمسلمین «حسین امیدی»، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان فارس گفت: آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان از سوی حضرت امام خمینی (ره) به عنوان روز جهانی قدس نامگذاری شده است و فرصتی برای اعلام همبستگی با مردم مظلوم فلسطین است.

وی با اشاره به حضور باشکوه اصحاب و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس در راهپیمایی روز جهانی قدس، افزود: در این راستا اصحاب و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد پس از حضور در برنامه های ویژه مساجد، همگام با سراسر کشور در راهپیمایی روز قدس و نمازجمعه شرکت خواهند کرد.

حجت الاسلام امیدی خاطرنشان کرد: در شرایط حساس کنونی جهان و به ويژه حملات رژیم صهیونیستی به غزه، حضور باشکوه مومنان روزه دار در راهپیمایی این روز خط بطلانی بر ادعاهای بی اساس رژیم صهیونیستی و نیز اعلام انزجار از اقدامات این رژیم غاصب خواهد بود.

حجت الاسلام امیدی اظهار داشت: برنامه‌های فرهنگی و هنری نیز با موضوع فلسطین، قدس و انتفاضه به همت کانون‌های مساجد استان برگزار خواهد شد تا همبستگی خود را با ملت مظلوم فلسطین اعلام و بر تداوم مقاومت و پایداری تا آزادی قدس شریف از چنگال رژیم منفور و غاصب اسراییل تاکید کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان فارس افزود: ثواب تلاوت قرآن کریم در برنامه‌های جزءخوانی و محافل قرآنی به روح مطهر شهدای مقاومت و انتفاضه تقدیم خواهد شد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=87595

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.