• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

آغاز بهره برداری از 23 واحد صنایع تبدیلی در فارس انسداد ۲۰ محور روستایی در شمال سیستان و بلوچستان براثر بارندگی های سیل آسا انتشار لیست غیر واقعی نرخ سرویس مدارس سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ لزوم ارتقا و بهبود کمّیت و کیفیت محصولات پزشکی تولید داخل/ باید پا به پای پیشرفت های جهانی گام برداریم عملکرد ۹ ماهه (( سپ )) با تحقق درآمد ۲.۹ هزار میلیاردی و رشد ۲۹ درصدی گالری خورشید «عصرِ معاصر» را به نمایش می‌گذارد افزون بر ۱۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن استان سیستان و بلوچستان به مرحله نازک کاری رسید آلبوم «علمداران خورشید» منتشر شد نشست «خانه ترانه» با یادی از محمدعلی بهمنی در فرهنگسرای ارسباران ظرفیت بالای شهرستان خاش در تولید سبزیجات غده ای دیدار و عیادت  حاج حسن رجبی دیوشلی جانباز ۷۰ درصد و رئیس بنیاد شهید شهرستان لنگرود با کربلایی حسنعلی پروانه جانباز و رزمنده ۸ سال دفاع مقدس در شهر کومله تعیین مرکز خدمات جامع سلامت «سیدالشهداء(ع)» به عنوان مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان

4
ره آورد مدیریتی کاردان و کاربلد

افزایش 29 درصدی فروش و رشد80 درصدی سود تلفیقی در « شپاس »

  • کد خبر : 5881
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۰ - ۹:۲۳
افزایش 29 درصدی فروش و رشد80 درصدی سود تلفیقی در « شپاس »
بزرگترین تولید کننده قیر خاورمیانه در سال 99 علیرغم وجود تنگناهایی از جمله نوسانات قیمت خوراک، کاهش قیمت نفت، پاندمی کرونا و ... توانست عملکرد خوبی را به نمایش بگذارد و با ثبت رکورد افزایش 29 درصدی در فروش، رشد 80 درصد سود تلفیقی و رشد 16 درصدی در سود خالص را رقم بزند. در همین ابتدا باید تاکید کرد که افزایش فروش، سود تلفیقی و سود خالص در سال 1399 میسر نبود جز با مساعی مجدانه و تحول آفرین مدیر عامل جدید نفت پاسارگاد و تلاش کارکنان ستادی و صف این شرکت.

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت نفت پاسارگاد(سهامی‌عام) مورخ 24/04/1400 در محل مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش برگزار گردید.

در این مجمع که با حضور 22/85 درصد سهامداران حقیقی و حقوقی ، اعضاء هیات مدیره، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید، ریاست مجمع برعهده آقای عليرضا بني اسدي بود، که جنابان قاسم عابدزاده شوکي و رضا عبدل در مقام نظار اول و دوم و آقای حسين نيکخواه ابيانه  به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند.

درادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته در طی سال مالی منتهی به 30/12/1399 و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن  تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده 129 و با تقسیم سود 550/1 ریال به ازای هر سهم به کار خود پایان دادند.

همچنین سازمان حسابرسي  به‌عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و  سازمان حسابرسي به‌عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب گردید.

((گزارش تکمیلی به زودی در وب سایت و نشریه))

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=5881

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.