• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

استفاده از ظرفیت جوانان در نظارت بر انتخابات امام جمعه ماکو: اداره کل راهداری آذربایجان غربی باید جوابگوی کشته های تصادفات جاده ای ماکو باشد اجرای طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی در سطح محلات شیراز اعطای ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از سوی اگزیم‌بانک ایران به صادرکنندگان لرستان «ویدیوگرام‌های یک انقلاب» در مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران افزایش پوشش ۴۰ درصدی تصفیه فاضلاب مرودشت به ۱۰۰ درصد / لزوم بازچرخانی آب و استفاده از پساب فاضلاب مرودشت  دیدار وزرای بهداشت ایران و زیمباوه در ژنو/ زیمباوه خواستار همکاری با ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی شد در تکریم خانواده معظم شهید مدافع سلامت؛ دیدار با خانواده شهدا موجب قوت قلب است همدلی ایجاد شده پس از گفتگو، هم برای مشاور و هم دانش‌آموز ، آرامش را به دنبال دارد جابه‌جایی ۴۷۰ هزارتن کالا از بندر امام خمینی آذربایجان غربی سیمای مشاغل در شهر زاهدان در آستانه تحول تجلیل از بهره برداران نمونه ملی و استانی شهرستان کوار

2

امسال ۳۰ نفر در آذربایجان غربی غرق شده اند

  • کد خبر : 59545
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۶
امسال ۳۰ نفر در آذربایجان غربی غرق شده اند
رئیس اورژانس آذربایجان غربی گفت: امسال ۳۰ نفر در استان به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث آذربایجان‌غربی در گفتگو با پایگاه خبری گیتی آنلاین، با بیان اینکه از ابتدای امسال نفر در استان به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست داده اند افزود: استان آذربایجان غربی پس از خوزستان و مازندران، سومین استان کشور از لحاظ تلفات ناشی از غرق‌شدگی است.

دکتر فرزین رضازاده گفت: این افراد در منابع آبی غیرمجاز استان شامل رودخانه‌ها، دریاچه ارومیه و کانال‌های انتقال آب، استخر‌های ذخیره آب کشاورزی و باغ‌های شخصی جان باختند.

وی می گوید: از نظر علم پزشکی، بیشتر موارد غرق شدگی زمانی اتفاق می‌افتد که به جای هوای حاوی اکسیژن برای تنفس، در مجاری تنفسی مایع جایگزین شود یا در داخل ریه و حبابچه‌های هوائی، مایع راه پیدا کند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث آذربایجان‌غربی تصریح کرد: قطع تنفس و کمبود اکسیژن، اصلی‌ترین علت مرگ در اثر غرق شدگی است.

پیشگیری از غرق شدگی

برای پیشگیری از غرق شدگی در بزرگسالان می‌بایست از مصرف الکل، مواد روان گردان و دارو‌های خواب آور قبل از شنا خودداری کرد. همچنین، از شنا کردن در شب و تاریکی باید اجتناب کرد. به قسمت‌های عمیق دریا که جز مناطق حفاظت شده نیستند نباید وارد شد. در زمان طوفانی بودن دریا باید از شنا خودداری کرد. باید از شیرجه زدن در آب‌های کم عمق یا آبی که عمق آن برای ما مشخص نیست اجتناب شود. در زمان قایق سواری و استفاده از جت اسکی می‌بایست جلیقه نجات پوشید.

در صورت احساس خستگی و درد در عضلات باید از استخر و یا دریا و رودخانه خارج شد. در صورت مشاهده فرد در حال غرق شدن در جریان شدید آب نباید برای کمک وارد آب شد. در حین شنا کردن از شوخی‌های نابجا باید خودداری شود.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=59545

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.