• امروز : یکشنبه - ۱۷ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 7 July - 2024
3
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست شورای پژوهشی دانشگاه تاکید کرد:

اهمیت تقویت حوزه پژوهشی کاربردی و فناورانه در راستای خدمات رسانی به مردم 

  • کد خبر : 38464
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
اهمیت تقویت حوزه پژوهشی کاربردی و فناورانه در راستای خدمات رسانی به مردم 
فارس_ رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست شورای پژوهشی دانشگاه، بر اهمیت تقویت حوزه پژوهشی کاربردی و فناورانه در راستای خدمات رسانی به مردم تاکید کرد.

گیتی آنلاین_ دکتر «سید وحید حسینی» با تاکید بر نقش موثر اساتید پیشکسوت که با جان و دل در راستای ارتقای دانشگاه و خدمت رسانی به مردم می کوشند، گفت: بنیه علمی و توانمندی اساتید پیشکسوت، از ویژگی ها و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز محسوب می شود و باید برای سرعت بخشیدن به مسیر ارتقای دانشگاه، از حضور ارزشمند آنان در مسیر پژوهشی استفاده شود.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس، نقشه راه دانشگاه را تقویت حوزه های پژوهشی و آموزشی دانشگاه دانست که موجودیت و پیشرفت دانشگاه در گرو این حوزه ها است و افزود: تلاش کنیم تا با بهره گیری از تجربیات اساتید پیشکسوت و ظرفیت علمی بیش از ۶۰ مرکز تحقیقاتی در مجموعه دانشگاه، چرخه های تولید علم و فناوری در راستای خدمت رسانی به مردم استان و کشور، افزایش پیدا کند.

مسیر توسعه دانشگاه و کشور، از گذرگاه علم، فناوری و پژوهش

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تاکید بر اینکه توسعه دانشگاه و کشور در گرو توسعه علم، فناوری و پژوهش است، از جمله راهکارهای بهبود مسیر حرکت در این مسیر را افزایش درآمدزایی فعالان این حوزه برشمرد.

او بر تلاش برای سوق دادن اعضای هیات علمی به اجرای طرح های فناورانه و کاربردی تاکید کرد و تقویت نرم افزاری و مدیریت مناسب توانمندی های مراکز تحقیقاتی دانشگاه را در پیشرفت این حوزه تاثیرگذار خواند.

تقویت فعالیت اعضای هیات علمی پژوهشی با رویکرد فناورانه، دیگر موضوع مورد تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست شورای پژوهشی دانشگاه بود.

نقش طرح های پژوهشی کاربردی و فناورانه در کاهش بسیاری از چالش های کشور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست پیش بینی امتیازات طرح های فناورانه و کاربردی را از جمله ابزارهای پیش بینی شده در این زمینه با هدف ارتقای اساتید دانشگاه برشمرد و گفت: طرح های پژوهشی کاربردی و فناورانه در کاهش بسیاری از چالش های کشور، موثر است.

اصلاحیه آیین نامه تمدید همکاری اعضای هیات علمی پژوهشی و تبیین انتظارات دانشگاه از اعضای هیات علمی پژوهشی، دیگر محور صحبت های دکتر «محمدهاشم هاشم پور» در این نشست بود.

او همچنین به بیان مباحث مرتبط با به روز رسانی آیین نامه گرنت سالانه اعضای هیات علمی پژوهشی، کسب نظرات اعضا در ارتباط با فلوشیپ پژوهشی و گزارش ارزیابی پژوهشگر برتر دانشگاه پرداخت.

اساتید پیشکسوت و اعضای هیات علمی پژوهشی نیز به عنوان دیگر اعضای شورای پژوهشی دانشگاه، دیدگاه های خود را پیرامون راهکارهای افزایش بازده علمی مراکز تحقیقاتی، ارتقای طرح های تحقیقاتی و روند امتیازات بیان کردند.

این نشست صبح امروز سه شنبه، بیست و هشتم آذر ۱۴۰۲ در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=38464

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.