به گزارش گیتی آنلاین گفتیم اشکال ندارد این دولت هم صبر می کنیم بالاخره انتخابات برای چرخش نخبگان گذاشتند و در انتخابات بعدی با تعویض دولت ها چرخش بین مدیران نخبه استان هم رخ خواهد داد ، دولت مردمی و شعار مردمی و مدیرانی از جنس مردم ، حاج اسماعیل زارعی کوشا به ولایت کردستان والی شد، اما باز هم در سیطره برق کردستان بابا برقی ماندنی شد و با تمام توان به عشق بازی اش با معشوقه مدیران یعنی همان عشق خدمت به مردم ادامه داد و در پس چراهایی بسیار و نقد منصفانه رسانه ها و عملکرد ضعیف بابا برقی کردستان ، تغییری رخ نداد ، دولت مردمی رفت و جایش را دولت وفاق گرفت ، وفاق بر سر ماندن مدیران ناکارامد و استفاده از همان مدیران قبلی با توجیه وفاق .
اینبار والی بومی برای کردستان انتخاب شد ، هرچند تا کنون تغییری ندیدیم ولی به این دلخوشیم که بابا برقی کردستان در ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ حکم مسئولیتش به پایان رسیده و برای خوشنامی اش تعهدات زیادی را قبول کرده که کردستان از لحاظ سهمیه قطعی برق در سنوات گذشته بین استانهای اول تا پنجم کشور بوده است و این خود شیرینی را برای بقا انجام داده است ، در مقیاسی کوتاه در بین استهانهای همجوار شاهد هستیم که ظرفیت استفاده از انرژی خورشیدی تا ۳۰ مگاوات هم فراتر رفته و درکردستان زیر ۲ مگاوات هست و علت ناترازی برق و خاموشی ها این موارد میباشد ، این چراها را کی باید پاسخ دهد ؟ مردم کردستان برق برای چی میخواهند در عوض مدیران بومی دارند .
و این در حالی است که در استان کردستان در قیاس با استان های صنعتی مانند خوزستان ، اصفهان و کرمان ، از لحاظ خاموشی از آنها بالاتر است و این نیز نمونه ای از خوش خدمتی بابا برقی کردستان برای مدیران مرکز میباشد .
در نشست رسانه ای جناب والی که نشان از نگاه بزرگ منشانه و مشفقانه جناب ایشان به کردستان دارد ، عنوان شد که فقط مدیران لایق و توانمند ابقا خواهند شد حال ببینیم بابا برقی همچنان توانمند است با این بیلان کاری تاسف آورش؟
نگاه نگارنده بر این است که والی کردستان را در این مسیر صعب یاری باید کرد و نقدهایمان از سر همراهی و خیرخواهی است و توفیق ایشان را برای سربلندی کردستان واجب می دانیم