• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 11 March - 2025

اخبار ویژه

امکان وکالتی نمودن حسابهای بانک سپه در طرح ثبت نام محصولات شرکت ایران خودرو فراهم شد مریم بحرالعلومی داور ایمجین ایندیای اسپانیا شد ارجاع ۲٠۸ پرونده تخلف بهداشتی به مراجع قضایی و پلمپ ۱۲ واحد صنفی عرضه فرآورده های خام دامی متخلف در سال جاری افتتاح دبستان ۳ کلاسه رمیس در شهرستان سیب و سوران به همت اداره کل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان هوشمندسازی در صدر برنامه‌های سازمان حمل و نقل بار درون شهری مشهد/ تمرکز بر شفافیت، سرعت و دقت در ارائه خدمات رو که نیست سنگ پای قزوینه/ روحانی از کدام وضعیت اقتصادی حرف می زند? مرتفع ترین و قدیمیترین برج دوران میراث صنعتی استان کردستان در بی خبری میراث فرهنگی استان کردستان تخریب شد! جشنواره جاری ٢٢ / شرایط شرکت در جشنواره چیست؟ افتتاح ۱۰ پایگاه اورژانس جدید در آذربایجان‌غربی خدمات‌رسانی پست به رونق اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته کمک کرده است کشف ۴۲۶ نوزاد مبتلا به اختلال شنوایی در برنامه غربال شنوایی تسلیت به بلوط های دیارم. درسرزمین همیشه نالان ومحروم ومظلوم وفراموش شده ی بویراحمدکه سال هاست هوهوی غم انگیزبادبی دادمی کند،مصیبت وحادثه ای تلخ به وسعت ایران وبه عظمت دنا،رخ داد

2
در طی ۴ ماه گذشته صورت گرفت؛

بازرسی بیش از ۱۹۰مرکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در شهرستان دشتستان

  • کد خبر : 45434
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱:۰۴
بازرسی بیش از ۱۹۰مرکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در شهرستان دشتستان
بوشهر_ مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شهرستان دشتستان از بازرسی ۱۹۰ مرکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در طی ۴ ماه گذشته در شهرستان خبر داد.

گیتی آنلاین_ نوشین حسن‌زاده گفت: یکی از مهم‌ترین روش‌هایی که می‌تواند در کنترل و کاهش قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در کشور و جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و جعلی به مردم در سطح عرضه کمک کند نصب برچسب اصالت و سلامت بر روی کالاهای آرایشی بهداشتی است.

حسن‌زاده افزود: استفاده از سامانۀ جامع طرح شناسنامه‌دار کردن کالاهای آرایشی و بهداشتی با به‌کارگیری توانمندی‌های عرصه فناوری اطلاعات توانسته گام مؤثری در ارتقاء سلامت جامعه بردارد.

وی تصریح کرد:  این برچسب‌ها صرفا یک هولوگرام تبلیغی نیست و این‌ها بدون استعلام هیچ ارزشی ندارند، بلکه کد نوشته‌شده روی برچسب و در صورت تائید استعلام محصول را مورداستفاده قرار مي‌دهد.

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان بابیان اینکه بهترین راه شناسایی محصولات اصل از تقلبی سامانه مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت سازمان غذا و دارو است، گفت:  در صورت بروز مشکلات ناشی از استفاده محصولات وارداتی آرایشی و بهداشتی،  امکان پیگیری و رسیدگی موضوع به دلیل وجود مستندات و مدارک مربوط به کالای موردنظر در سازمان غذا و دارو میسر خواهد بود.

حسن‌زاده بیان کرد: بازرسی‌های  مشترکی  از ۱۹۰ فروشگاه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان در طی ۴ ماه گذشته سال جاری انجام‌گرفته و این مراکز ازلحاظ شرایط نگهداری محصولات ، سلامت محصولات و برچسب اصالت و تاریخ تولید و انقضاء آن‌ها مورد بازرسی قرار گرفتند.

وی تأکید کرد: این بازرسی‌ها به‌منظور کنترل و پایش لوازم ‌آرایشی و بهداشتی، حفظ سلامت مصرف‌کننده ،جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز،و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی انجام‌گرفته است.

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان  گفت: در این بازرسی انجام‌گرفته، تعداد ۴۵ قلم مواد آرایشی و بهداشتی که  معادل ۷۸ کیلوگرم محصول غیرقابل‌مصرف  می‌باشد؛ جمع‌آوری و امحاء شد.

نوشین حسن‌زاده همچنین بیان کرد:  تعداد ۱۷۰عدد تراکت آموزشی جهت آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا جهت متصدیان سطح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی توزیع و به تعداد ۱۹۰ نفر به‌صورت  چهره به چهره در مورد کالاهای غیرمجاز آموزش داده‌شده است.

خبرنگار/ زهرا زنده بودی

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=45434

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.