گیتی آنلاین_ نوشین حسنزاده گفت: یکی از مهمترین روشهایی که میتواند در کنترل و کاهش قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در کشور و جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و جعلی به مردم در سطح عرضه کمک کند نصب برچسب اصالت و سلامت بر روی کالاهای آرایشی بهداشتی است.
حسنزاده افزود: استفاده از سامانۀ جامع طرح شناسنامهدار کردن کالاهای آرایشی و بهداشتی با بهکارگیری توانمندیهای عرصه فناوری اطلاعات توانسته گام مؤثری در ارتقاء سلامت جامعه بردارد.
وی تصریح کرد: این برچسبها صرفا یک هولوگرام تبلیغی نیست و اینها بدون استعلام هیچ ارزشی ندارند، بلکه کد نوشتهشده روی برچسب و در صورت تائید استعلام محصول را مورداستفاده قرار ميدهد.
مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان بابیان اینکه بهترین راه شناسایی محصولات اصل از تقلبی سامانه مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت سازمان غذا و دارو است، گفت: در صورت بروز مشکلات ناشی از استفاده محصولات وارداتی آرایشی و بهداشتی، امکان پیگیری و رسیدگی موضوع به دلیل وجود مستندات و مدارک مربوط به کالای موردنظر در سازمان غذا و دارو میسر خواهد بود.
حسنزاده بیان کرد: بازرسیهای مشترکی از ۱۹۰ فروشگاه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان در طی ۴ ماه گذشته سال جاری انجامگرفته و این مراکز ازلحاظ شرایط نگهداری محصولات ، سلامت محصولات و برچسب اصالت و تاریخ تولید و انقضاء آنها مورد بازرسی قرار گرفتند.
وی تأکید کرد: این بازرسیها بهمنظور کنترل و پایش لوازم آرایشی و بهداشتی، حفظ سلامت مصرفکننده ،جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز،و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی انجامگرفته است.
مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در این بازرسی انجامگرفته، تعداد ۴۵ قلم مواد آرایشی و بهداشتی که معادل ۷۸ کیلوگرم محصول غیرقابلمصرف میباشد؛ جمعآوری و امحاء شد.
نوشین حسنزاده همچنین بیان کرد: تعداد ۱۷۰عدد تراکت آموزشی جهت آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا جهت متصدیان سطح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی توزیع و به تعداد ۱۹۰ نفر بهصورت چهره به چهره در مورد کالاهای غیرمجاز آموزش دادهشده است.
خبرنگار/ زهرا زنده بودی