• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
3

برگزاری رویدادها فرصتی برای توسعه گردشگری فارس

  • کد خبر : 45371
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۴
برگزاری رویدادها فرصتی برای توسعه گردشگری فارس
فارس_ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس به تنوع محصولات گردشگری در این استان اشاره کرد و گفت: گردشگری صنعت پیشران است و رونق‌بخش بسیاری از مشاغل

گیتی آنلاین_ محمد ثابت اقلیدی در آیین جشن درخت نارنج که هم‌زمان با نخستین رویداد ملی روایت قصه درخت در هتل بوتیک راد در شیراز برگزار شد افزود: رویدادها از عوامل مؤثر در مقصد سازی در حوزه گردشگری به شمار می‌روند ازاین‌رو جا دارد که از این فرصت برای توسعه بیشتر گردشگری و رونق این صنعت در فارس استفاده شود.

او بابیان اینکه به‌صرف اینکه در منطق‌هایی جاذبه‌ای وجود دارد گردشگری جریان نمی‌یابد و رونق نخواهد گرفت گفت: برگزاری رویدادها تأثیر مستقیم و مهمی در توسعه گردشگری مناطق دارد چراکه به معرفی داشته‌های فرهنگی و گردشگری و میراث طبیعی و ناملموس آن منطقه کمک می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس همچنین یادآور شد: 37 درصد از جاذبه‌های تاریخی مذهبی زیارتی طبیعی گردشگری و … کشور در استان فارس وجود دارد و باید از این فرصت برای جذب حداکثری گردشگران به استان و افزایش مدت اقامت آن‌ها بهره برد.

ثابت اقلیدی به برگزاری بخشی از برنامه‌های رویداد ملی روایت قصه درخت دریک خانه تاریخی (هتل بوتیک راد) اشاره کرد و ضمن تقدیر از مدیریت این مجموعه فرهنگی، اقامتی و گردشگری گفت: اجرای چنین رویداد و برنامه‌های فرهنگی در خانه‌های تاریخی تأثیر بسازی در معرفی اماکن تاریخی به گردشگران دارد و امید است شاهد برگزاری تعداد بیشتری از این رویدادها در این اماکن باشیم.

بنابراین گزارش جشن درخت نارنج یکی از رسوم سنتی شیرازها است که نشان از اهمیت و مهربانی مردم این شهر نسبت به طبیعت دارد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=45371

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.