• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
4

برگزاری نخستین جلسه شورای پایایی منطقه ای شبکه برق فارس

  • کد خبر : 81127
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
برگزاری نخستین جلسه شورای پایایی منطقه ای شبکه برق فارس
اولین جلسه شورای پایایی منطقه‌ای شبکه برق فارس با حضور مدیران ارشد صنعت برق استان‌های فارس و بوشهر برگزار شد.

گیتی آنلاین_ این نشست که با محوریت چالش‌های پیش روی تامین برق پایدار شکل گرفت، نویدبخش رویکردی هم‌افزا و همکارانه برای مقابله با محدودیت‌های مالی و فنی است.

یداله حقیقی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای فارس و رئیس شورا، در سخنان خود با اشاره به ضرورت مدیریت هوشمندانه منابع مالی، بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در سرمایه‌گذاری‌ها تاکید کرد.

وی با اذعان به دشواری‌های تأمین بودجه پروژه‌های مصوب، هم‌فکری و تعامل تمامی بخش‌های دولتی و خصوصی را کلید حل مشکلات دانست.

به گفته وی، سیاست کلان کشور بر تلاش در راستای افزایش کیفی خدمت رسانی با نگاه پایایی در مناطق است و این امر، ضرورت تقویت همکاری‌های درون منطقه‌ای برای تصمیم‌گیری‌های موثرتر را دوچندان می‌کند.

محمدرضا سلاحی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز، نیز با اعلام حمایت از پروژه‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر شاخص‌های کلیدی پایایی، آمادگی خود را برای تقویت تعاملات کارشناسی و مدیریتی ذیل این شورا اعلام کرد.

محمد حبیب آگهی معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای فارس ، دیگر سخنران این نشست، ضمن تاکید بر هماهنگی و هم‌افزایی بخش‌های مختلف، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همدلی، صنعت برق بتواند از شرایط کنونی عبور کند.

تیمور عزیزی، معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق شیراز، با اشاره به محدودیت‌های موجود، بر اولویت‌بندی پروژه‌ها برای خدمت‌رسانی حداکثری تاکید کرد و خواستار درک متقابل محدودیت‌های موجود توسط تمامی ذی‌نفعان شد.

بحرینی، مسئول بازار برق شرکت تولید نیروی برق فارس، نیز چالش‌های جدی پیش روی توسعه نیروگاه‌ها و تسویه حساب‌های مالی را یادآور شد.

پیش از آغاز بحث‌های تخصصی، مهرداد حیدری ارجلو، دبیر شورا، با ارائه گزارشی جامع، مفاهیم کلیدی قابلیت اطمینان سیستم‌های قدرت و آیین‌نامه اجرایی شوراهای پایایی منطقه‌ای شبکه برق را تبیین کرد.

در پایان، شورا با تصویب سه مصوبه مهم، گام‌های عملیاتی برای اجرای ماده 42 قانون برنامه پنج ساله هفتم، تشکیل کمیته های پایایی شرکت‌ها و برنامه‌ریزی دوره‌های آموزشی تخصصی برای مدیران ارشد را برداشت.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=81127

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.