• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

زندگی خوب است اگر لبخند را همراه آن کنید رسیدگی به بیش از  ۹۰۰ پرونده تخلفات بخش حمل و نقل جاده ای در استان سیستان و بلوچستان اجرای پویش لبخند مهربانی زمستانی هیات ورزش های همگانی استان فارس مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی: جریان گاز در ارومیه قطع می‌شود ایمن سازی آتش بُرهای منطقه ارژن با همکاری اداره راهداری  روایتی از ایجاد فروچاله‌هایی که بحران آبی ایران تشدید کردند/ همگی به دنبال منجی از بیرون هستیم! پوستر نخستین جشنواره تئاتر «خوشهٔ پروین» رونمایی شد اکران ویژه فیلم‌های جشنواره چهل و سوم برای «توانخواهان» برگزاری بیش از 20 میز خدمت با حضور مسئولان شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در شهرستان ها تسلیحات و تجهیزات اطلاعاتی و دفاعی خود را متناسب با راهبردهای عملیاتی کشور ارتقاء و به روز می کنیم/ ناو زاگرس نسل جدیدی از شناورهای اثرگذار بر پایه مدیریت یکپارچه و هوش مصنوعی است معرفی فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه ارومیه اغتشاش یا اعتراض ؟ / از چه دیدی به مسئله نگاه کنیم درست است ؟

1
در بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پروژه‌های عمرانی در حال ساخت بیمارستان نمازی؛

بر تسریع در اتمام پروژه‌ها عمرانی در حال ساخت از محل اعتبارات ملی برای خدمت‌رسانی به بیماران صعب‌العلاج تأکید شد

  • کد خبر : 76352
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
بر تسریع در اتمام پروژه‌ها عمرانی در حال ساخت از محل اعتبارات ملی برای خدمت‌رسانی به بیماران صعب‌العلاج تأکید شد
فارس_ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در بیمارستان نمازی، وضعیت پروژه‌های عمرانی در حال ساخت این مرکز درمانی را بررسی و بر ضرورت تکمیل سریع‌تر این پروژه‌ها از محل اعتبارات ملی تأکید کرد و آن را گامی مهم در خدمت‌رسانی به بیماران صعب‌العلاج دانست.

گیتی آنلاین_ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور بیمارستان نمازی، از پروژه‌های عمرانی در حال ساخت شامل مرکز تشخیص و درمان سرطان، مرکز پزشکی هسته‌ای و واحد تصویربرداری پیشرفته بازدید کرد.

دکتر «عبدالخالق کشاورزی» با اشاره به جایگاه ویژه شیراز به عنوان قطب درمانی جنوب کشور، بیان کرد: این شهر نه تنها پاسخگوی نیازهای درمانی استان فارس است، بلکه مقصد اصلی بیماران از استان‌های همجوار نیز به شمار می‌رود.

دکتر کشاورزی خاطرنشان کرد که زیرساخت‌های پیشرفته درمانی و تخصصی شیراز موجب شده تا بیماران از دیگر نقاط کشور نیز برای دریافت خدمات تخصصی به این شهر مراجعه کنند.

وی در ادامه، ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته در سالیان گذشته و نقش مهم خیرین سلامت، حمایت‌های همه‌جانبه وزارت بهداشت را در پیشبرد این پروژه‌ها بسیار ارزشمند دانست.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین به اهمیت تسریع در روند عملیات اجرایی این پروژه‌ها تأکید کرد و از تمامی عوامل اجرایی و مدیریتی خواست تا تمام توان خود را برای تکمیل این طرح‌ها به کار گیرند.

وی افزود: بهره‌برداری از این مراکز تخصصی می‌تواند تحولی بزرگ در ارائه خدمات به بیماران ایجاد کند و دغدغه‌های بیماران و خانواده‌هایشان در زمینه درمان را کاهش دهد.

دکتر کشاورزی با اشاره به اینکه شیراز به دلیل ارائه خدمات پزشکی پیشرفته و وجود متخصصان برجسته، همواره مورد اعتماد مردم بوده است، بر تلاش برای قرار گرفتن هر چه سریع‌تر این مراکز در چرخه خدمات درمانی کشور تأکید کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که با تکمیل این پروژه‌ها، شیراز بتواند بیش از پیش پاسخگوی نیازهای بیماران، به‌ویژه در حوزه بیماری‌های صعب العلاج باشد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=76352

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.