گیتی آنلاین_ سرپرست شبکه در این نشست با تاکید بر لزوم بهسازی محیط و آگاهی بخشی عمومی به عنوان راهکارهای پیشگیرانه مقابله با پشه آئدس، گفت: آبهای راکد، فاضلاب ها، زبالهها و لاستیکهای کارکرده رها شده در محیط و طبیعت از محلهایی هستند که پشه آئدس، تمایل به رشد و تکثیر در آنها دارد.
دکتر «حسین شکاری» با اشاره به اینکه پشه آئدس مهاجم می تواند بیماری هایی مانند تب دانگ را انتقال دهد، افزود: مقابله با پشه آئدس و بیماری های ناشی از آن نیازمند عزم جدی در مردم و نیز همکاری بین بخشی دستگاه های اجرایی است.
او با تاکید بر اینکه بهسازی محیط و آموزش به مردم باید در کنار هم انجام شود، افزود: کنترل آبهای راکد داخل در معابر، منازل و محیط های شهری و روستایی باعث کاهش قدرت تکثیر پشه آلوده ای خواهد شد و لذا برای مقابله با پشه آئدس و کنترل بیماری تب دانگ، بهسازی محیط و آموزش همگانی باید به صورت همزمان انجام شود.
دکتر شکاری با توجه به اهمیت نقش بهسازی در کنترل پشه آئدس، افزود: در این نشست شرح وظایف ادارات مختلف به خصوص شهرداری ها و دهیاری ها برای مقابله با پشه آئدس و کنترل بیماری تب دانگ وبیماری سالک نیز مشخص شد.
در این نشست که با حضور «سید هادی صادقی» دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، «محمد مزارعی» معاون فرماندار، دکتر «حسین شکاری» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، «بهنام شعبانی» بخشدار مرکزی، کارشناسان بیماریهای واگیر شبکه و روسای ادارات عضو این کارگروه برگزار شد، راهکارهای پیشگیرانه مقابله با پشه آئدس و کنترل بیماری تب دانگ، راهکارهای کنترل بیماری سالک اعم از جمع آوری و دفع بهداشتی پسماندها و حل معضل سگ های ولگرد بررسی و بر نظارت بیشتر بر فعالیت بهداشتی مراکز سورتینگ و بسته بندی و نگهداری قصب و خرما نیز تاکید شد.
خبرنگار/ فاطمه شعبانی