گیتی آنلاین_ نادر زارعی با اشاره به اینکه کار برداشت “به” تا پانزدهم آذرماه ادامه دارد، تصریح کرد: با وجود خسارات ناشی از خشکسالی، تگرگ، کمبود آب و گرمازدگی؛ نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه بودهایم و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، نزدیک به ۴۵۰۰ تن “به” تولید و روانه بازار مصرف شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: میادین استانهای تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصرف درون استانی، از مهمترین بازارهای این محصول در نیریز هستند.
بهگفته وی؛ رقم اصفهانی، شیشهای، کدوئی و محلی از مهمترین ارقام “به” کاشته شده در این شهرستان بهشمار میآیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی نیز برخوردارند.