• امروز : دوشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 8 July - 2024

اخبار ویژه

ششمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد تصویب ساخت سینما در شهرهای پرجمعیت کشور با اعتبارات دولتی/ تا پایان سال ۱۷ سالن سینمایی در استان راه اندازی می شود شرکت مخابرات ایران برترین سازمان کشور در طرح سپاس شد/تجلیل بنیادشهید از مجید سلطانی ومدیران عالی مخابرات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت بيمه دی برگزار شد آزمون استخدامی ۲۵ هزار نیروی انسانی حوزه سلامت تا دو ماه آینده برگزار می شود گره گشایی از مشکلات ۱۸ بنگاه‌ اقتصادی و تولیدی استان فارس حسنعلی عزات خواه به همراه روسای اداره سنجش و امتحانات و ارزیابی عملکرد اداره کل آمورزش وپرورش استان از حوزه های امتحانی دبیرستان فرزانگان و سالن شهید ایزدپناه یاسوج بازدید و از نزدیک در جریان روند برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم قرار گرفتند. تماشاخانه مهرگان میزبان پادشاه هوس‌باز ایرانی می‌شود فرهنگ سازی در زمینه مصرف آب تنها با گره زدن سواد آبی به سواد رسانه ای میسر است منطقه گله‌دار مقصد گردشگری زمستانه شود پروژه‌های هواشناسی خراسان رضوی با پیشرفت ۷۰ درصدی به بهره‌برداری نزدیک می‌شوند به پرسش های مردمی در سامانه الکترونیکی «سامد» پاسخ داده شد

2
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی عنوان کرد:

تاکید بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و میوه ها از نظر باقیمانده سموم

  • کد خبر : 33272
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۸
تاکید بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و میوه ها از نظر باقیمانده سموم
اولین جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

گیتی آنلاین_ دکتر محمداسماعیل مطلق در این جلسه بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و میوه ها از نظر باقیمانده سموم و دفع آفات و نیترات حاصل از کودهای شیمیایی تاکید کرد و گفت: حفظ سلامت و ایمنی غذا یکی از الزامات دستیابی به امنیت غذایی در کشور به حساب می آید و لازم است در تمام زنجیره غذا از مرحله تولید تا مصرف دستگاه های اجرایی مربوطه به وظایف و تکالیف خود به دقت عمل کنند تا مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در پی تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند پشتیبان امنیت غذا و تغذیه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ رئیس جمهور، شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را موظف کرده اند که اجرایی شدن سند ملی را رصد و گزارش پیشرفت اجرای سند در زمینه های مختلف از جمله سالم بودن محصولات غذایی و کشاورزی را به وی اعلام کند.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ادامه داد: در این جلسه تمامی دستگاه های اجرایی موظف شدند در مرحله اول، راهکارهای پیشنهادی و برنامه های خود را برای ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی منتخب شامل سیب زمینی، پیاز، خیاز و گوجه فرنگی جالیزی و گلخانه ای، سیب درختی و پرتقال در قالب برش برنامه عملیاتی تا پایان سال جاری و سال ۱۴۰۳ به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه کنند.

دکتر مطلق گفت: آموزش کشاورزان در زمینه استفاده صحیح از سموم دفع آفات و کود های شیمیایی، نظارت بر عرضه سموم دفع آفات و استفاده بهینه از سموم کم خطر، تجهیز آزمایشگاه های مواد غذایی برای تعیین میزان باقیمانده سموم و نیترات در این محصولات، ایجاد سیستم یکپارچه و هماهنگ و همکاری تمامی دستگاه های اجرایی برای حصول اطمینان از اینکه مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند، ضروری است و این مهم با همکاری و مشارکت مردم و همکاری بین بخشی عملی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=33272

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.