• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

انتصاب مشاور و دستیار ویژه هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران در امور فرهنگی فروش بیش از ۲۰ هزار بلیت در جشنواره فیلم کوتاه تهران ملاقات عمومی مدیر کل کمیته امداد استان کهگیلویه وبویر احمد با ارباب رجوع در اخرین روز کاری ۱۴۰۲ مشارکت اتباع خارجی در انواع جرم نگرانی ها را دوچندان کرده است پیگیری امور بودجه ای سیستان و بلوچستان در دیدار استاندار با مسئولان کشوری رشد ۳۸ درصدی افتتاح حساب و ۸۶ درصدی مبلغ وام پرداختی در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تعداد ۶۵ واحد صنفی فاقد پروانه کسب مشاورین املاک و خودرو پلمب شدند سیاوش چراغی‌پور دبیر جشنواره ملی فیلم فضای باز شد رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی: یک تبعه اتریش با استفاده از نهاد‌های ارفاقی و رافت اسلامی آزاد شد روکش آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی و رفع ۷ نقطه پرتصادف سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ آغاز طرح وارنیش فلوراید دانش آموزان مقطع ابتدایی در استان فارس رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی: آذربایجان‌غربی قطب اصلی تولید گندم کشور است

1

تولید داده‌های فرهنگی خارج از تهران، اولویت دولت سیزدهم

  • کد خبر : 57729
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
تولید داده‌های فرهنگی خارج از تهران، اولویت دولت سیزدهم
معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تلاش‌های این نهاد برای تولید داده‌های فرهنگی در خارج از تهران و اهمیت این داده‌ها در سیاست‌گذاری فرهنگی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین خراسان رضوی در مشهد، میثم مهدیار، امروز در نشست خبری طرح ملی پژوهشی «سنجش سبک زندگی ایرانیان»، با اشاره به اهمیت پژوهش‌های فرهنگی و تولید داده‌های دقیق، اظهار داشت: یکی از ضروریات فعالیت‌های فرهنگی و سیاست‌گذاری فرهنگی این است که شیوه‌های علمی و منطقی تصمیم‌گیری‌ها انجام شود و برای این منظور، نیازمند داده‌های مناسب از وضعیت فرهنگی و اجتماعی هستیم.

وی افزود: در دولت سیزدهم، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به‌ویژه شخص وزیر، دکتر اسماعیلی، تاکید زیادی بر استفاده از داده‌های پایه در بحث‌ها و تصمیم‌گیری‌های حوزه فرهنگی داشتند. از این رو، یکی از اصلی‌ترین فعالیت‌های پژوهشی در سه سال گذشته، تلاش برای تولید داده‌های فرهنگی بود. به علت همه گیری کرونا و مشکلات مرتبط با آن، نظرسنجی‌ها و پیمایش‌های ملی به تعویق افتادند.

مهدیار ادامه داد: از سال ۱۳۹۸ تولید داده‌های فرهنگی جدید در کشور دچار رکود شده بود. انجام پژوهش‌های ملی نیازمند هزینه‌های بالایی است و یکی از چالش‌های اصلی ما در پژوهشگاه، تأمین مالی این پیمایش‌ها بود.

وی ادامه داد: با تلاش‌های انجام شده و پیگیری‌های مقام عالی وزارت و همکاران در دفتر طرح ملی پژوهشگاه، توانستیم شش پیمایش ملی را در سه سال گذشته کلید بزنیم. سه پیمایش به سرانجام رسیده و سه دیگر در شرف انجام است.

معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: موج چهارم پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان یکی از مهم‌ترین پیمایش‌هایی بود که در پژوهشگاه انجام شد و نتایج آن بحث‌های زیادی را برانگیخت.

مهدیار تصریح کرد: پیمایش ملی سبک زندگی ایرانیان و پیمایش فرهنگ رسانه‌های اجتماعی در ایران از دیگر پژوهش‌های مهم بودند که داده‌های بسیار خوبی را ارائه دادند.

وی با اشاره به اهمیت انتشار داده‌های نهایی این پیمایش‌ها گفت: ما تلاش می‌کنیم مجوز انتشار گزارش‌های نهایی را کسب کنیم و در اختیار پژوهشگران قرار دهیم. امیدواریم در یکی دو ماه آینده این داده‌ها را منتشر کنیم. داده‌هایی که تولید می‌شود، پایه تحلیل‌هایی خواهد بود که روندهایی را نشان می‌دهند و از اهمیت بالایی برخوردارند.

معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدواریم این پژوهش‌ها فراتر از شهر تهران انجام شود و به بقیه استان‌ها و اقلیم‌های فرهنگی نیز گسترش یابد تا عدالت پژوهشی در این حوزه محقق شود.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=57729

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.