گیتی آنلاین_ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا کریم پور امام جمعه شهرستان خنج ضمن تبریک ایام دهه پرفروغ فجر و اعیاد شعبانیه و خوش آمدگویی از حضور خادمیاران و مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس و حاضرین به بیان شناخت و جایگاه خادمی امام رئوف و سرلوحه قراردادن این خدمت بزرگ پرداخت و اضافه کرد: حضور در جامعه رضوی و خدمت به امام رئوف علیه السلام را باید یک توفیق الهی دانست و خدمت به مردم و محرومین را بعنوان زینت ائمه اطهار علیهم السلام، بالاترین خدمت برشمرد.
سردار جابر مهدی یار مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس نیز ضمن تبریک ایام الله دهه پرفروغ فجر و اعیاد شعبانیه و تقدیر و تشکر از حضور امام جمعه، فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان، گفت: خادمیاران باید در همه جا منشأ خیر و برکت باشند و در ترویج فرهنگ رضوی بین جوانان و نوجوانان و آحاد مردم تلاش کنند تا مشکل فرهنگی جامعه برطرف شود.
وی گفت: خدمت به امام رضا علیه السلام بالاترین ارزش است ویکی از دستورات مقام معظم رهبری انجام جهاد تبیین است که با توجه به ایام دهه فجر باید همه ما نسبت به این کار اهتمام بیشتری داشته و برنامه ریزی کنیم تا بهترین خدمت را به نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و همچنین مردم ایران اسلامی انجام دهیم.
بهادر اسفندیاری فرماندار شهرستان خنج نیز در این جلسه ضمن ارزشمند دانستن حضور خادمیاران رضوی بعنوان سفیران حرم حضرت ثامن الائمه در گوشه و کنار شهر و روستا، خواستار کارهای عمرانی بیشتر که توسط خادمیاران آستان قدس رضوی در جای جای کشور انجام می شود، در این شهرستان شد و گفت سعی شود با جذب نسل جوان و نوجوان ، اینان را به رشد فکری و عملی از اخلاق و سیره رضوی بیشتر آشنا کنیم.
در ادامه این مراسم، جابر مهدی یار مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات احمد صادقی دبیر سابق کانون خدمت رضوی شهرستان خنج ، حمزه عزیزی نیا را بعنوان دبیر جدید این شهرستان معرفی کرد.
در پایان این مراسم نیز از خانواده معزز و معظم شهید سید عیسی موسوی تجلیل بعمل آمد و احکام تقدیر و یا انتصاب جمعی از خادمیاران شهرستان تقدیم گردید.