گیتی آنلاین_ محمد هادی با حضور در مسجد دانشگاه شیراز در قالب دهمین میز خدمت تخصصی ویژه جوانان و دانشجویان، پای حل مشکلات جوانان استان فارسی نشست.
استاندار فارس در حاشیه این میزخدمت، گفت: بنا را بر این گذاشته ام که با دانشجویان و جوانان زیر چهل سال را، در آخرین هفته هرماه در قالب میز خدمت ملاقات تا نسبت به حل مسائل و مشکلات ایشان اقدام کنیم.
دکتر ایمانیه با بیان اینکه اشتغال بیشترین تقاضای جوانان است، اظهار داشت: در صورت تمایل به کار در واحدهای تولیدی و اقتصادی، زمینه فراهم است؛ از جوانان می خواهم به عرصه اشتغال در محیط های تولیدی وارد شوند.
وی افزود: صاحبان صنایع و بنگاه های تولیدی نیز زمینه پیشرفت و ارتقاء سطح جوانان را در محیط کار فراهم می کنند.
نماینده عالی دولت در فارس بر ضرورت آموزش متناسب با نیاز جامعه تاکید کرد و اذعان داشت: باهمکاری بنیاد نخبگان استات، دانشگاهها، اتاق بازرگانی و اتاق فکر دانش بنیان استانداری، جوانان نخبه و با استعداد، در زمان تحصیل بورسیه می شوند تا علاوه بر حمایت از آن ها در زمان تحصیل، شغل پس از فراغت از آموزش عالی نیز مشخص باشد.